Átlagos versenyző semmi extra, soha nem volt kiemelkedő a teljesítménye, Red Bullba egy-két eredményt felmutatott az elején, de más semmit, a kezdő Verstappen elégé alázta a futamokon.
Értem, hogy jelleme miatt ennyire népszerű, az elején néha én is elmosolyodtam, de van egy határ amikor már inkább visszataszitó. Én mára már nagyon meguntam szerintem jobb lenne ha elhúzna.
Amíg a Red Bullnál volt jól ment, de mára én már nagyon meguntam, oké jól jön a poénkodása de van egy határ amikor már nevetséges inkább nagyon visszataszitó. Versenyen is egyre többet hibáz, messze nem f1-be való a teljesítménye még is ő az 5. legjobban kereső pilóta. Miért ennyire népszerű ?
Amúgy meg ha ő zavar, akkor mit szóljunk pl. Raikkönennel kapcsolatban? Ő messze öregebb, gyengébb teljesítményt nyújt, mégis még az f1-ben van 42 évesen is.
2021. júl. 9. 21:53
2/6 anonim válasza:
Mennyire népszerű? Milyen hype?
2021. júl. 9. 23:41
3/6 anonim válasza:
Nem minden ember egyforma, úgy ahogy mi nekünk "átlag" embereknek időbe telik bizonyos dolgokat megszokni, úgy neki is! Hiába valaki hiper szuper híresség, ezen nem változtat semmi sem, viszont ezen kívül egy nagyszerű ember és ez a lényeg! Lehet neked visszataszító, de ő nem "nyálaskodásból" csinálja, hanem ilyen jó fej ember, ami a csapat szempontjából is előnyös. Én személy szerint remélem, hogy tud normálisan fejlődni majd, mert egyébként nagyon is az átlag felett áll, ezt már néha jó pár erősebb manőverrel bizonyította az eddigi években is!
2021. júl. 9. 23:42
4/6 anonim válasza:
Nincs körülötte különösebb hype. Egyébként pedig egy kedvelhető, jó fej pilóta. Idén valóban nem megy neki a szekér, de amióta az F1-ben van, a szezonjai többségében jó teljesítményt nyújtott, megérdemelten tagja a mezőnynek.
2021. júl. 12. 21:52
5/6 anonim válasza:
Ha pedig mindenkit kidobnának egy gyengén sikerült évad után, alig lennének a mezőnynek tapasztalt tagjai.
2021. júl. 12. 21:53
6/6 anonim válasza:
Azért van ekkora hype körülötte mert 2014ben megverte Vettelt (akinek a szerződésében benne volt hogy nem nyomhatja a maximumot 2014ben) és azóta Sennaként tekintenek rá pedig csak egy átlagos versenyző
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!