Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ricciardot miért rakták ki a...

Ricciardot miért rakták ki a Red Bulltól?

Figyelt kérdés
Szerintem elég jó versenyző volt , legalábbis Gaslynál jobb , ez gyakorlatilak vicc amit művel azzal az autóval , remélem jövőre kirugják.

2019. aug. 3. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tették ki a Red Bulltól. Ő akart váltani és váltott is. A Red Bullnál nem számíthatott arra, hogy első számú pilóta lesz, a Renault-nál viszont igen.
2019. aug. 3. 15:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem köszi , bár azt még se értem miért hagyta ott mikor a Red Bullnál van esélye futamot nyerni , míg a Renaultnál nincs semmi esélye
2019. aug. 3. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez 100%-ban az ő döntése volt, a Red Bullt meg is lepte vele mert ők meg pont hogy hosszabbítani akartak vele... Szóval szó sem volt kirúgásról, de nyilván erőszakkal nem tarthatták ott ha nem volt szerződése és ő már aláírt máshová.

Az egy másik kérdés hogy minek ment a harmatgyenge és teljesen megbízhatatlan Renault-hoz, amivel most pl. konkrétan 18. lett az időmérőn, Strollt meg Kubicát tudta megelőzni... A Red Bullal meg a pole-ért meg a győzelmekért versenyezhetne továbbra is. Azt nyilván sejthette hogy nem lesz versenyképesebb most mint tavaly, szóval jó eséllyel a pénz vagy a személyi szabadság az ami motiválhatta. Én személy szerint nagyon sajnálom, egyik kedvenc versenyzőm, nagy tehetség, de ezt most ő szúrta el, lehet hogy a karrierjébe kerül. Bár az is igaz hogy Verstappen mellett senkinek nincs könnyű dolga, neki sem volt.

Gasly meg tényleg egy vicc, borzasztóan alulteljesít, nekem hatalmas csalódás, én tőle sokkal többet vártam. Azért sem értem mert tavaly meg a Toro Rossoval úgy nyitott, hogy a második versenyén egy hellyel maradt le a dobogóról, úgy hogy sokkal gyengébb autóban ült, akkor mégis közelebb volt neki a dobogó mint most, amikor olyan autót vezet amivel a csapattársa futamokat nyer. Szóval értelmezhetetlen hogy ő mit művel, de ha így folytatja meg is érdemli majd ha év végén kirakják.

2019. aug. 4. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!