Külföldi vagyok, más link nincs ?
Bármilyen nyelven jó
5
Az idei világbajnokságról végre elmondható, hogy talán nem. :D
Én már nem reménykedek. Láttunk már ilyet az elmúlt években, aztán a szezon felénél / háromnegyedénél elhúzott a merci. Azért most is látszik hogy összeségében erősebb a merci. A Red Bull-t nagyon kell hajtani, hogy partiban maradjon, ebből kifolyólag gyakrabban lesz náluk meghibásodás és Verstappen is nagyobb eséllyel fog hibázni.
Viszont sokkal jobban szerteágazóbb és megosztóbb ez az egész. Kicsit már már régi, igazi F1 hangulat van. Ha ez egy különálló év lenne és elfelejtenénk az előzőeket, már dörzsölhetnénk a tenyerünk, így viszont tényleg nem feltétlen, azért az legalább látszik, hogy változó ki hol jó. Mai futam is tök jó lett volna, ha nincs defekt, még az az isteni csoda, hogy a Mercedes is hibázott most, így partiban tudnak maradni kicsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!