Vajon Eljut Az Exatlon Hungary a 9. Évadig?
Figyelt kérdés
Ez most kifejezetten a Tv2 dolgozóinak vagy azok ismerőseinek szól. Én nekem nagy álmom bejutni az Exatlonba, de sajnos csak a 9. Évadba tudnék bejutni. Tudtok arról valamit, hogy eljut-e a 9. Évadig?
Válaszotok előre is köszönöm!
2021. máj. 5. 14:59
1/3 anonim válasza:
ezt ők sem tudják megmondani, minden a nézettségtől függ.
ha a 8 dik évad nagyon bezuhan akkor leszedik hiába volt 7 szuper évada .
(igen tudom ez még csak a 3 dik)
2/3 anonim válasza:
Tehát ez azt jelenti, hogy 12 éves vagy? Akkor nem is regisztrálhattál volna! Amúgy ugyanazt tudom mondani, mint az első.
3/3 anonim válasza:
Szerintem "ez a harc lesz a végső" Így is hirdetik magukat az idén: A Végjáték. Véleményem az, hogy nem eléggé sportszerű a műsor, és lassan kissé unalmassá is válik. Palik kiválásával pedig sokat veszített a hangulatából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!