Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Tyson Gay amerikai futónak...

Tyson Gay amerikai futónak miért nincs magyar Wikipédia oldala?

Figyelt kérdés
Nem értem, nem elég híres? Világbajnok, olimpián is bajnok volt csak kizárták, a második legjobb ideje van 100-on a történelemben... Ezer nyelven van róla Wikipédia, magyarul miért nincs? Mindenféle noname focistáról bezzeg van. Vagy a neve a gond? Tudom hogy a magyarok jól szórakoznak az ilyesmin, de hét nem tehet róla szerintem...

2021. ápr. 11. 01:43
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
49%
#20: Elég csak valakinek törlésre jelölni egy cikket, és akkor bármelyik hasonlót szavazásra bocsájtják, függetlenül attól hogy admin vagy más hozta létre. Ezt meg lehet tenni Tyson Gay cikkével is, aztán már csak a szerencsén múlik, hogy törlik-e vagy nem. A településekkel és vasútállomásokkal nem lehet párhuzamba vonni, mert azoknak az infoboxukban is sok információ van.
2021. máj. 3. 20:09
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

#21: Infobox nem egyenlő szócikk... Anno ezzel az indokkal raktak szubcsonk sablont az egyik 1-2 mondatos szócikkre.

Tyson Gay infoboxa is eléggé informatív.

2021. máj. 3. 22:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!