Nikita Mazepin azért kapott helyet az f1-be, mert az apja egy pénzeszsák ?
12
Viszont most jó esély van rá, hogy az Uralkali főszponzor lesz és Mazepin Papa szépen kivásárolja Haas-t aki már szabadulna a csapattól.
Tény hogy nem a legélesebb kés a jelenlegi mezőnyben, bár eddig szinte semmit nem láttunk tőle (és a kocsija is harmat gyenge), így is megkokcáztatom hogy a mezőny leggyengébb versenyzője (de hogy a 3 leggyengébben benne van az tuti). Viszont nem is ez az igazán ijesztő benne, hanem hogy milyen pedigréje van, agresszív bunkó viselkedés, verekedések, szexuális zaklatás, a pályán is állandóan összebalhézott valakivel, mindezt ilyen fiatalon ráadásul, már csak emiatt is veszélyes volt a "nagyok" közé engedni, lehet hogy pl. Grosjean is gyenge volt meg panaszkodott állandóan, de legalább nem fogdosott nőket meg verekedett össze más versenyzőkkel a paddockban. Perszer Mazepin még érhet és simán lehet belőle egy erős közepes (extra tehetségnek semmiképpen nem gondolnám, de egy ilyen Stroll-Kvyat-Givoinazzi szintet még simán hozhat), például a csapatrádión meglepően szerény és önkritikus volt, szóval lehet nincs veszve minden, de akkor sem raktam volna be az F1-be, idén még semmiképpen. Szerintem is Illott vagy Schwartzman jobban megérdemelte volna, de az F1 sajnos manapság főleg a pénzről szól.
Ettől függetlenül ne legyünk vele igazságtalanok, egy esélyt mindenki kaphat, egy futam nem futam, pláne kő újoncként, majd a szezon végén törjünk fölötte pálcát. De tény hogy nem túl bizalomgerjesztő a háttere és nem klasszis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!