Kinek kellene jövőre Verstappen csapattársának lennie a Red Bull-ban?
szerintem Pérez megérdemelné, és elég meggyőző a teljesítménye
Gaslyt is bírom, őt is szívesen látnám ott, de elég jó az Alpha Tauri, annyit nem nyerne vele, hogy megérje váltani
Russel se lenne rossz, de én azért megnézném a jó öreg Vettelt is, hogy mit tudna még produkálni egy versenyképes autóban
Nekem az is kérdéses hogy Verstappen marad Red Bull os(oké top csapat de akkor is 2),2021 be nagyvalszeg kiszáll Hamilton(8x VB ként) és nemvagyok biztos benne hogy Russelt ültetné le a merci 1. Pilóta ként,
Kérdésedre válaszolva ja Checo de ilyen pletykát is hallottam hogy Russel t csalogatják
Szerintem egy fiatal pilóta csak rosszul járhat a Red Bullal, hacsak nem hozza Verstappen szintjét (de arra meg nincs rászorulva a csapat, a jövőbeli nagy csillaguk megvan). Szóval szerintem is egy olyan stabil, jó tempójú rutinos öreg rókának való a hely, mint Pérez.
Russellt meg leszerződtetném a másik autóba, ha a Racing Pointnak lennék (Vettelt meg nyugdíjaznám a **csába).
Hamilton, szeretném én is látni, ki a jobb kettőjük közül. Szerintem nagyon egál körüli eredmény lenne. Persze Hamilton soha nem vállalna be ilyet, mert benne van a kockázat, hogy laposra verhetik, 7-szeres világbajnokként.
Az igazi csúcs az lenne a nézők szempontjából, ha a mercinél lennének együtt ketten. Ehelyett valószínűleg folytatódik majd a dög unalom az f1-ben.
#7, tudsz valamit? Most olvastam, hogy az elkövetkező napokban születik csak döntés.
Bár a cikkből sejthető, hogy nem Albon lesz a befutó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!