FORMULA 1: Miért nem cserélik le a mostani sz*r 1.6 V6 Turbó motort újra V8-ra?
Na hát ez az, én is 12 éven keresztül követtem, amikor még 3 literes V10 motorokkal versenyeztek. A V6 váltás után 1 vagy 2 évvel hagytam ott. Az egyetlen pozitív változás ezidő alatt, hogy visszatértek automatáról a félautomata váltóra.
Igen, nincs. Én meg valamikor 2014 körül hagytam ott a Forma 1-et és valamikor 2002 körül kezdtem el követni. Az automata váltókat pont akkoriban hozták vissza néhány évre és talán a V8 váltás után tiltották be újra.
fura azt mondani, hogy a régi szép időkbe... miközben a nagy Schumacher időkben is autómata váltó, blokkolásgátló, kipörgésgátló, aktív felfüggesztés... Jelenleg semmilyen segédlet nincs az f1-ben
De ha abbahagytad, akkor 2022-re érdemes lesz újra nézned, egy 30 éves problémát oldanak meg az f1-be, a turbulenciát!
Ez az automata váltó nem volt túl sokáig, nem? Nem emlékszem rá.
Bár én Senna halála után évekig nem néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!