Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az F1 jelenlegi mezőnyét hogy...

Az F1 jelenlegi mezőnyét hogy lehetne sorba rendezni tehetség alapján?

Figyelt kérdés
A legtehetségesebbtől a legtehetségtelenebbig?

2020. okt. 26. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A tehetség nem mérhető, tehát ez alapján nem lehet sorba rendezni őket, max egyéni meggyőződés alapján.
2020. okt. 26. 15:32
 2/7 anonim válasza:
100%

Szerintem nem lehet sorrendet alakítani, most egy hatszoros világbajnok Hamiltont, vagy egy 40 éves Raikkonen, esetleg a kiégőfélben lévő Vettelt mégis hova kategorizálnánk?

Én inkább így rangsorolnék:

Extra tehetséges: Verstappen, Leclerc, Russell,

Tehetséges: Sainz, Norris, Gasly, Ricciardo,

Középszerűnél jobb, megbízható pilóta, stabil teljesítménnyel: Perez, Bottas, (Hülkenberg)

Középszerű: Albon, Ocon, Kvyat, Magnussen, Grosjean

Tehetségtelen: Stroll, Giovinazzi, Latifi,

2020. okt. 26. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
#2: ez egész korrekt. Annyi, hogy azt egyikre sem mondanám, hogy tehetségtelen, mert nyilván nem azok, csak ebben a mezőnyben, az adott körülményeikhez képest nem úgy állják meg a helyüket. És szerintem Strollt alulértékeled, ő minimum középszerű :)
2020. okt. 26. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Kevésbé tehetséges.

Így lenne korrekt:D

2020. okt. 26. 15:55
 5/7 Midac24 ***** válasza:
2- Én kevésbé tehetségesnek Albont, Magnussent és Grosjeant raknám. Szerintem Giovinazzi és Latifi középszerű, Stroll pedig a középszerűnél jobb és a tehetséges között mozog.
2020. nov. 12. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
AZ F1 sokkal inkább a mérnöki megoldásokról szól már mintsem egyéni érdemekről. Technikás előzéseket stb már nem is látni. DRS- meg stb rendszert eleve nem is kellett volna engedélyezni, unalmassá is tette a forma 1 et
2020. nov. 15. 02:34
 7/7 anonim ***** válasza:

2020 alapján tudás szerint (nem kocsi tudás!)

Lewis Hamilton Max Verstappen Daniel Ricciardo George Russel Charles Leclerc Sebastian Vettel Sergio Pérez Pierre Gasly Carlos Sainz Lando Norris *Nico Hülkenberg* Lance Stroll Kimi Räikkönen Esteban Ocon Valtteri Bottas Daniil Kvyat Alexander Albon Antonio Giovinazzi Nicolas Latifi Kevin Magnussen Romain Grosjean

2020. nov. 24. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!