Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek is gáz a Forma-1...

Szerintetek is gáz a Forma-1 nézők nélkül?

Figyelt kérdés
A boxutca kihalt se sajtósok, csapattagok is csökkentett számban, a lelátó kong az ürességtől. Mintha egy Indycar futamot néznék. Semmi hangulata az egésznek, csak csinálják mert kell a pénz.

2020. aug. 8. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Nem a nézők érdekelnek.
2020. aug. 8. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Én nem a nézőket nézem.
2020. aug. 8. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért panaszkodik mindenki erre folyton. Nem csak az F1-nél, de egy csomó sport esetében. Persze hogy nem ugyanolyan így, de alapvetően az ember a sportot, a versenyt nézi. A többi csak a körítés. Előre lehetett tudni hogy ez lesz, most ez a helyzet, el kell fogadni. Sokkal inkább legyen ez, mint hogy ne legyen semmi.
2020. aug. 8. 16:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem sokmindent a hangulata miatt nézünk. Egy F1 futam ahol van két előzés egész verseny alatt, meg egy focimeccs ami 90 per után 0-0 nem éppen a legizgalmasabb dolog. De ha ott a tomboló közönség az hozzáad valamit. Nem csak nekünk a versenyzőknek/játékosoknak is. Elég megnézni a zártkapus focimeccseket. Meg sem erőltetik magukat a játékosok. Elbohóckodnak aztán veszik fel a csekket nap végén. De ha ott egy tomboló hazai közönség akkor azért nagyon másképp viselkednek.
2020. aug. 8. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem még nézőkkel is gáz...
2020. aug. 8. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
De nem a körítés miatt nézed, az esetleg hozzáad valamennyit, de nem az a lényeg. Egy jó meccs akkor is jó ha nincs néző, és egy rossz meccs akkor is rossz ha végig énekelnek a szurkolók. Élőben még megértem, hogy az ember a hangulata miatt megy ki megnézni egy esemény, de TV-n keresztül amúgy is ennek csak a töredéke jön át.
2020. aug. 8. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt rosszabb is. Futam versenyzők nélkül.
2020. aug. 8. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem még jobb is így
2020. aug. 13. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!