Mit gondoltok hogy Nico Hulkenberg fog versenyezni Silverstoneban? :D
Figyelt kérdés
Én örülök neki, szerintem nagyon szerencsétlen pilóta :D
Pár futamgyőzelmet szerintem megérdemelne.
2020. júl. 31. 23:22
2/7 anonim válasza:
Versenyezni fog, de a 13. helyről sok mindent nem várhatunk tőle sajnos. Pedig én kedvelem.
3/7 anonim válasza:
Hülkeburg egy hulladék. Mázlija, hogy nem tudott indulni mert így legalább megúszta, hogy a mezőny egyik leghulladékabb versenyzője is bedarálja. Így is ciki amit kvalin kapott.
4/7 A kérdező kommentje:
Ciki? 8 hónapja nem volt autóban
+ magas
+ teljesen más az autó
+ nem volt ideje felkészülni
Versenyteljesítményét nem láttuk :c
2020. aug. 2. 21:33
5/7 anonim válasza:
Senkit nem érdekelnek a kifogások. Ennyi erővel bárkit beültethettek volna és akkor lehetne mosdatni hogy szegény Mazzacane 20 éve nem ült F1 autóban ahhoz képest nem is sok az a 15 másodperc körönként. Neki ez az egy sansza volt megmenteni a karrierjét de megint csak azt bizonyította amit eddig is tudtunk, hogy egy hulladék.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem is versenyzett haver xD
Miért vagy ennyire elfogult?
Hogy lenne már hulladék egy f1 pilóta?
2020. aug. 2. 22:05
7/7 anonim válasza:
Már nem F1 pilóta pont azért mert hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!