Teoodore kérdése:
Szerintetek milyen lesz a Forma1 2020as éve és hogy ki fogja megnyerni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 15:37
1/4 anonim válasza:
Káoszos lesz, nem Hamilton fogja nyerni, de hogy ki…
2/4 anonim válasza:
Sima Hamilton. És nem sok értelme van az idei szezonnak.
3/4 anonim válasza:
Először azt mondtam volna hogy ne is rendezzék meg, de így hogy csomó régi-új pályát is belengettek meg végre nem ugyanaz lesz a futamok sorrendje mint 20 év mindig, így egész érdekes lehet, még ha kevés is lesz az a 8-10 futam.
A VB 90% hogy Hamilton, a Ferrarinál cicaharc lesz, Bottas kevés, a Red Bull szerintem sose tud már olyan gépet építeni ami VB lehet (pedig Verstappen simán hozná nekik), a többi csapat meg évtizedek óta nem tényező kb.
4/4 anonim válasza:
Mondhatnám hogy azzal hogy a járvány megkavarta a dolgokat lesz egy káosz szezon meglepetés bajnokkal de a valóság hogy mindenki ekengedte ezt a szezont és sima Hamilton vb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!