Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerinted ki lessz a 2010-s...

Szerinted ki lessz a 2010-s forma1-s világbajnok?

Figyelt kérdés

Tudom hogy már valaki tett fel egy ilyen kérédst, de ő még márciusban!Mostmár azért megvan az öt legjobb=legesélyesebb!

(Hamilton,Button,Webber,Vettel,Alonso)

Szóval szerinted ki lessz a világbajnok?

Nem azt kérdezem, hogy ki a kedvenced, hogy kinek szurkolsz és nem is azt, hogy ki idén a legjobb pilóta(mert azért Rosberg az autója felett teljesít, de neki nincs esélye a vb-re.)

Szóval szerinted?(persze azért azt is leírhatodd, hogy kinek szurkolsz, de azt zárojelbe vagy írd oda hogy neki szurkolsz, de szented ő lessz a világbajnok.)

Kösszi! :D

2010. júl. 29. 21:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

16:18 idióta

Egyébként szerintem esélyek szerint a sorrend:

1.Webber

2.Vettel

3.Hamilton

4.Alonso

2010. aug. 1. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:

22:02

Meg magyaráznád miért is vagyok idióta?

2010. aug. 2. 12:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem en irtam, de sztem az alabbiakert

- 'Webber nem top pilóta'

azert egesz jol vezeti a Red Bull-t, amit a Vettel nem tud ilyen allando szinten hozni

- 'Button-be meg nincs meg a tűz'

ahhoz kepest a vb-pontversenyben egesz jol ott van az elejen

- 'Alonso meg max akkor nyerne ha végig csalják az évet'

ezt egy vb-t is nyert pilotara irni, ez eleg hulyen hangzik... mondjuk ha egy nem allando Q3-as csapatrol irnad, akkor talan...

2010. aug. 2. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Elmagyarázom miért írtam ezeket.

Webbernek általában 1 évben van 4-5 jó futama és a többin leereszt.

Button a finom vezetésével nem lehet vb nyerni csak akkor ha jó a kocsi.

Alonsot meg nem véletlenül hívják Csalonzonak.

2010. aug. 3. 10:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Webber eddig mégis jobb,mint Vettel....

Button tavaly pont a finom vezetése miatt lett vb..

Alonsot senki nem hívja annak,ahogy leírtad,max Te...

Csak írigy vagy rájuk,mert soha a büdös életbe nem leszel olyan sikeres mint,ŐK...

Egyértelműen Alonso a legtehetségesebb versenyző. Nem hiába 2* VB. Az idei magyar nagydíjon is mit csinált már?

Az 1 mp-vel gyorsabb autót 30 körön át tartotta...na és azt ne mondja nekem senki,hogy a Hungaroringen nem lehet előzni....Láttam a GP2-es futamot és nem egy előzés volt...

2010. aug. 3. 10:19
 16/17 anonim ***** válasza:

1. A GP2 ne nagyon hasonlítsd az F1-hez.

2. Webber csak azért verte meg Vettelt eddig mert Vettelnek állandóan műszaki problémái vannak míg Webbo-nak nem.

3. Ha Alonso a legjobb pilóta akkor hol volt 2008-ban? Ja igen csalt Brióssal együtt Szingapúrban...

2010. aug. 4. 08:49
 17/17 anonim ***** válasza:
alonso nem volt benne a szingapúri botrányban ,a főnökök voltak csak benne ,mert már kellet egy jó eredmény ,mert nagyon úgy látszott ,hogy a gyári renault kiszál alonsonak nem volt érdeke ,hogy a renault nyerjen meg ,hogy ő egyátalán esélye nem volt akkor már a címre ,plusz akkor ő már nagyban egyeztetett a ferkával (lásd builer ha jól írom)és mégis tudod már nyerni ,és ő szerezte a legtöbb pontot.
2010. nov. 1. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!