Szeretnék elkezdeni triatlonozni, hol kezdjem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék elkezdeni versenyszerűen triatlonozni amatőr szinten, az eredmény annyira nem lényeges inkább maga a részvétel. Nos rólam azt kell tudni, hogy 3-4 évet fősuli alatt versenyszerűen országútiztam az megy a legjobban, hobbi szinten néha futok, az úszásom viszont kb nulla, nem fulladok bele ennyi. Távban az ironman túl sok lenne nekem és monoton is, a sprint távot sem választanám, mert szeretném, ha kerékpár tudásom megmutatkozna a táv során. Ezért az klasszik olimpiai távon való versenyzést gondoltam, 1,5 úszás 40km kerékpár, 10 km futás. Tudtok nekem olyan versenyt ajánlani, ahol van ilyen táv és főként amatőrök/hobbisták versenyeznek?2020. ápr. 27. 11:13
2/11 A kérdező kommentje:
netre beírva semmit nem találok erről, tudnál mondani valami bővebbet
2020. ápr. 27. 11:21
5/11 anonim válasza:
De idén sok versengésre nem számítanék a helyedben.
6/11 anonim válasza:
Nem értem kérdező. Ha beírod a keresőbe az első találat az Ironman VR4-re:
"Run 3 km, ride 40 km, and run 10 km in three sessions between 6 pm GMT on Friday, April 24, and 11:59 pm GMT on Sunday, April 26 to finish the fourth race in the IRONMAN Virtual Racing Series."
Igen, ez virtuális, egy darabig "hagyományos" verseny nem lesz megrendezve Európában.
7/11 anonim válasza:
#6 ennek mondjuk sok értelme nincs
8/11 A kérdező kommentje:
valami élőben kivitelezhető verseny érdekelne, amúgy ez a VR-es így már duatlon lett :))
2020. ápr. 27. 12:23
9/11 A kérdező kommentje:
egyébként a versenynaptáros linkre reagálva, ezt eddig is megtaláltam viszont az érdekelne, első versenynek melyik lenne a legjobb?
2020. ápr. 27. 12:28
10/11 anonim válasza:
Old Lake Man júliusban meg lesz tartva, és ott van olimpiai táv.
Ha még releváns a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!