Ha eddig versenyszerűen úsztál, bringéztál, vagy futottál, vagy legalább valami hasonlót sportoltál versenyszerűen, akkor nem.
Ha eddig nem nagyon csináltál semmit, akkor eredményes nem valószínű, hogy leszel. Bár ki tudja...
2009. nov. 25. 19:32
2/9 anonim válasza:
19 vagy, szerintem már ásd a sírod...
Miért lenne késő? Soha nem késő! Ártani nem fog, maximum nem leszel eredményes..
2009. nov. 25. 19:33
3/9 A kérdező kommentje:
Hobbiszinten mindenképp elkezdem, csak érdekelt, hogy pl. 3-4 év múlva kitartó edzéssel elérhetek-e arra a szintre, hogy versenyekre is eljárhassak. Az úszáson sokat kéne fejlesztenem, mert elég bénán úszok, a futás meg a bringa ok. Amúgy hány évesen szoktak kezdeni triatlonozni? 7-12???
2009. nov. 25. 19:58
4/9 anonim válasza:
versenyre így is elmehetsz, max utolsó leszel.
Armstrong már 13 évesen felnőtt versenyeket nyert.(triatlonistaként kezdte.)
Ha van tehetséged, még kiemelkedő is lehetsz. Ha nincs, akkor hobbiszinten marad a sport, pár versenyre eljársz évente, annyi, hogy nem leszel első 5-ben.
2009. nov. 25. 22:10
5/9 anonim válasza:
Én 17 leszek és én is mostanában (fél-1 éve) kezdtem. De edző, meg minden nélkül. Van egy edzésterv és azt csinálom. Eygébként nekem a célom az IronMan versenyre kijutn, úgy 3-4 év múlva. De én inkább maratoni futásokon indulok, triatlon versenyen még nem nagyon voltam. Egyébként nekem nem az a fő célom, hogy első legyek (persze az se lenne rossz), hanem az hogy célba érjek :D
2009. nov. 26. 17:18
6/9 A kérdező kommentje:
17:18-as
Én is akarok menni Iron man versenyre, de a 3-4 km úszás, a 100 km bringa, + a maratoni táv (42 km) iszonyú kemény lehet :S Na ott célba érni is elég!
2009. nov. 26. 21:36
7/9 anonim válasza:
3-4 km úszás nem annyira kemény, én a többitől félek :D Főleg bringázástól, azt nagyon nem szeretem :) Én érettségi után kezdenék el rá készülni, hát nem tudom...egyszer talán eljutok oda :)
2009. nov. 27. 23:57
8/9 A kérdező kommentje:
:) Én pont a bringázásba vagyok a legerősebb, és az úszásban a leggyengébb. Mondjuk én szeretek úszni, csak nincs a közelben uszoda :S
2009. nov. 28. 08:06
9/9 anonim válasza:
4km úszás az úgy elég jól kifáraszt, de azért nem olyan vészes. 100km bringán az semmi extra, nem kell kihajtanod magad teljesen. na a futás az már érdekes. maratoni táv nekem nagyon nagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!