Válaszolsz erre a 5 Forma1-s kérdésre?
Ki a kedvenced?
Szerinted ki a legjobb pilóta idén?
Szerinted ki lesz 2010 világbajnoka?
Szerinted ki a leghelyesebb pilóta?
Szerinted melyik autó a legszebb?
Schumi, Barichello, Button, Massa
Hamilton
Hamilton
Bar
McLaren
Kösszi(még írjatok)!
Jah és elfelejtettem odaírni:
6.kérdés: Szerinted ki(volt)a legjobb pilóta?
Itt nem csak az idei évre gondolok, hanem az eddigi forma1-s évekre.Ide olyan is írhattok aki már megholt, mert sajnos haltak már meg :((!
Majd később énis leírom a kérdésekre a választ.
Amúgy létszi ne alakuljanak ki viák mint a többi forma1-s kérdésnél!Kösszi!
*meghalt
*viták
Hamilton
nem kétséges h hamilton :)
Alguersuari
mclaren
1. próbálom objektíven nézni, nem szurkolok senkinek (ha nagyon muszáj akkor talán Vettel)
2.Alonso nagyon tehetséges, csak sokat hisztizik, vettel és Hamilton különleges tehetség, Button nagyon szépen megy, Kubica olyanokat hoz ki az autóból, ami szinte lehetetlen. Jarno Trulli szépen ment a hétvégén. Tehát a legjobb pilótát nem tudom megállapítani:P
3. Szerintem Hamilton Button és Vettel a legnagyobb esélyes. Vettel felé húz a szívem:P Buttonnak is örülnék, de semmilyen esetben nem leszek csalódott. De talán mégis Hamiltont mondanám, ha az év vége felé is tisztán tudja tartani a fejét.
4.Vettel, Alguersuari, Hülkenberg, Rosberg, L. Di Grassi, és bár ő már nem versenyez, de Kimi Raikkönen.
5. Legszebb autó.. Ferrari piros festése tetszik, na meg a redbull:P
6. A valaha volt legjobb pilóta.. hmm.. Aryton Senna, Mansell, Piquet. És a fiatal Kimi:P
1. HAMILTON a nagyon kedvenc, de még szeretem Vettelt meg Buttont
2. Hamilton
3. HAmilton vagy Vettel
4. Button, esetleg Webber + ha lehet olyat aki épp nincs a forma1ben akkor Raikönnen!
5. McLaren
Igen:D
Alonso,Kubica,Glock
Alonso
Vettel,Hamilton
Glock :D
Ferrari
Senna :)
1.A jelenlegi mezőnyből Kobayashi. Amúgy Raikkonen, Wurz, Sato és Speed.
2.Vettel
3.Hamilton
4.Talán Rosberg
5.Lotus T127
6.Ayrton Senna
1. Felipe Massa
2. Petrov :)
3. Sajnos Hamilton :(
4. M. Schumi,Raikkönen,Hulkenberg, talán Webber
5. Ferrari
1.: Schumi
2.: Hamilton
3.: Webber
4.: Vettel
5.: Mercedes
6.: Ayrton Senna
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!