Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ha az F1-ben mindenkinek...

Ha az F1-ben mindenkinek egyforma autója lenne, szerintetek ki nyerne?

Figyelt kérdés
Vagyis a jelenlegi mezőnyből ki jelenleg a legjobb pilóta?
2010. júl. 26. 14:03
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
100%

Amit a legutolsó futamon művelt a ferrari azt inkább haggyuk, mert rohadt sportszerűtlen volt.

Szerintem Azért massa is benne van a top5 pilótában.

2010. júl. 28. 20:51
 32/42 anonim válasza:
68%
itt veritek a fasszotok a 2vb címre olvassatok ,már vissza leírtam ,hogy csalta el a Renotaul azt a 2 VB-t amiért Briatoret végülis örökre eltitlottak , + üzemanyag tank ,Scumaher feltartása , Kínai falhoz basszás , McLarenes nyalókás ember, 2006 os Scumi kiütés az utcsó futamon kell még valami?
2010. júl. 28. 23:21
 33/42 anonim ***** válasza:
23%
23:21 teljesen igazad van!
2010. júl. 29. 18:44
 34/42 anonim ***** válasza:

Ha egyforma autók lennének akkor az 70%-ban pilótától, 30%-ban autótól függene, mai F1-ben ez pont forditva van!

Am. szerintem Schumacher és Alonso a legjobb pilóta a mezőnyből! Bár a többiek is nagyon tehetségesek!

Schumacher idén is próbálkozott és szemmel láthatóan sokkalta lassabb az autója, mint a többieknek!Ez az oka a gyenge szereplésének!

2010. aug. 1. 10:44
 35/42 anonim ***** válasza:
Hát neked is igazad van! Dave =D
2010. aug. 1. 10:45
 36/42 anonim ***** válasza:
61%

20.51-es! Ez nem volt sportszerűtlen, hogy átadta a győzelmet neki, hiszen

1. Alonsonak jóval több pontja van/volt mint Massa-nak

2. Alonso jobban szerepelt, mint Massa, ahogyan azt előzőleg is leirtam!

Massa is megtette ezt anno Kimiért és Kimi is Massáért!Szal sportszerúen döntött a Ferrari!Még Alonsonak esélye lehet megnyerni az idei VB-cimet, de Massa-nak már nem!

Dave!

2010. aug. 1. 10:49
 37/42 anonim ***** válasza:

Újra irnák!

23.21-es!

A 2006-os Sao Paulo-i futamon Schuminak azért durrant ki a kereke, mert a kanyarban hatalmas nyomás érte( a kerekeket!) A Renault-nak nem volt benne a keze!

2010. aug. 1. 10:52
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindent egybevetve szerintem Alonso,Hamilton,Scumacher trióból kerülne ki a győztes...Mindhátom vezéregyéniség,ért az autóhoz,kifinomult a technikája.Hiába szidják sokan őket,1-1 versenyt lehet nyerni "véletlenül",de VB már nehezen lehetsz így...Azért ne felejtsük el,hogy Alonsot is,és Schumachert is megverték az aktuális csapattársaik...De ők hányszor verték meg a csapattársaikat???Na ugye...mert jóval többször...Az emberekben az marad meg,ha Mssának el kell engedni Alonsot...Oké,elengedte..és Massanak hány pontja van??És Alonsonak??Ugyanez Schumival is...Igaz,most gyengén megy...De ki tudja,mi lesz jövőre....
2010. aug. 6. 12:38
 39/42 anonim ***** válasza:

12:38-s: Mennyire igazad van.Énis hármojukat írtam. :D.Azért lehet, hogy Schumi már nem 20-30 éves, de azért a 7 vb cím elég sokat jelent. Alonsot meg Hamiltont azért is szeretem mert nagyon tudnak harcolni.

Amúgy:

[link]

[link]

2010. aug. 6. 13:16
 40/42 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Hamilton. Nagyon tud a srác.
2010. nov. 14. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!