Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ha az F1-ben mindenkinek...

Ha az F1-ben mindenkinek egyforma autója lenne, szerintetek ki nyerne?

Figyelt kérdés
Vagyis a jelenlegi mezőnyből ki jelenleg a legjobb pilóta?
2010. júl. 26. 14:03
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
De jó, legalább hasonlítok a példaképemre! Nem egy olyan ember vagyok, aki meghúzódik és hagyja, hogy mások elnyomják. Még mindig jobb, hogy ilyen vagyok. Legalább van stílusom...
2010. júl. 26. 16:39
 12/42 anonim ***** válasza:

Én inkább nem kapcsolódnék be a vitába, de azér a véleményemet leírom.

Szerintem Hamilton(nagyon jó pilóta az egyik legjobb, csak nem minden pálya fekszik az McLarens-nek, de ő nagyon jó pilóta lett idén ez be kell vallani)

Schumi(7-szeres világbajnok nagyon sok tapasztalata van, csak most éppen szar autója van szegénynek:(((()

2010. júl. 26. 17:06
 13/42 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Azért Alonso is elég jó pilóta(eztis be kell vallani, csak év elején nem volt csúcsformában az autója).Ő úgymond"oroszlánként" harcol ami itt nem hátrány.

És szerintem ha Vettel-nek nem lenne ilyen jó autója akkor nem tartana a 4-helyen(lehet hogy már a 3. nem tudom).Vettel még csak 22 éves nagyon fiatal.És egyátalán nem látom benne azt a harcolást amit Hamiltonban, Alonsoban, egy kicsit Vebberben és Schumiban.

Vebber meg szerintem jobb mint Vettel(de ezt nem tudom megmondani miért)

Amúgy nem vagyok a leírt pilóták közül egyiknek se az ANTI-ja vagy a FAN-ja.

2010. júl. 26. 17:12
 14/42 anonim ***** válasza:
Akinek jobban fekszik az azonos auto...
2010. júl. 26. 17:16
 15/42 anonim válasza:
44%
nincs olyan ,hogy 1 forma auto olyat nem lehet ,mert 1 autón több 100 beállítás van amit nem lehet csak úgy ugyanolyanra beállítani
2010. júl. 26. 17:52
 16/42 anonim válasza:
59%

am a kérezdőnek mondom nézze már meg ,hogy nyerte Alonso meg a 2 VB címet ... az elsőnél végiülis kiderült ,hogy csaltak a + benzin tank a hűtő cső alatt ,vagyis kevesebbszer kell ki menni a boxba ...

2.VB cím Kínába Piqe odab*szta a falhoz a kocsit ,hogy bejöjjön a Seafti Car ,ill a pont a Hungaroringen az időmérőn ,megsz*patta Schumachert és még sok ilyen van ,szal k*rvára unszinpatikus 1 cigány ez az Alonso

2010. júl. 26. 17:59
 17/42 A kérdező kommentje:
Tudom, h nem lehet egyforma autó, de a lényeg az a kérdéseben, h ki a legjobb pilóta sztetek.
2010. júl. 26. 20:10
 18/42 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem Yamamoto:D Komolyra fordítva Hamilton vagy Vettel. De inkább Hamilton. Csalonzo meg csak akkor nyerne ha kiesnének előle vagy a hisztije miatt elmenekülnének a többiek:D
2010. júl. 26. 20:54
 19/42 anonim válasza:
Vettelről alig esik jó :D chh :D
2010. júl. 26. 23:10
 20/42 anonim ***** válasza:
kubica?
2010. júl. 27. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!