Ha az F1-ben mindenkinek egyforma autója lenne, szerintetek ki nyerne?
Én inkább nem kapcsolódnék be a vitába, de azér a véleményemet leírom.
Szerintem Hamilton(nagyon jó pilóta az egyik legjobb, csak nem minden pálya fekszik az McLarens-nek, de ő nagyon jó pilóta lett idén ez be kell vallani)
Schumi(7-szeres világbajnok nagyon sok tapasztalata van, csak most éppen szar autója van szegénynek:(((()
Előző vagyok:
Azért Alonso is elég jó pilóta(eztis be kell vallani, csak év elején nem volt csúcsformában az autója).Ő úgymond"oroszlánként" harcol ami itt nem hátrány.
És szerintem ha Vettel-nek nem lenne ilyen jó autója akkor nem tartana a 4-helyen(lehet hogy már a 3. nem tudom).Vettel még csak 22 éves nagyon fiatal.És egyátalán nem látom benne azt a harcolást amit Hamiltonban, Alonsoban, egy kicsit Vebberben és Schumiban.
Vebber meg szerintem jobb mint Vettel(de ezt nem tudom megmondani miért)
Amúgy nem vagyok a leírt pilóták közül egyiknek se az ANTI-ja vagy a FAN-ja.
am a kérezdőnek mondom nézze már meg ,hogy nyerte Alonso meg a 2 VB címet ... az elsőnél végiülis kiderült ,hogy csaltak a + benzin tank a hűtő cső alatt ,vagyis kevesebbszer kell ki menni a boxba ...
2.VB cím Kínába Piqe odab*szta a falhoz a kocsit ,hogy bejöjjön a Seafti Car ,ill a pont a Hungaroringen az időmérőn ,megsz*patta Schumachert és még sok ilyen van ,szal k*rvára unszinpatikus 1 cigány ez az Alonso
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!