Mi a véleményetek a mai Forma 1-es futamról? Főként a Ferrari ténykedésére gondolok. Én leírtam a véleményem, de kíváncsi vagyok más véleményekre
Mindenhol megvan ez burkolt formában, RBR-nél nyíltan Vettelt favorizálják, mindenhol van első számú verszenyző.
Amit csináltak az gusztustalan, és sportszerűtlen volt, de az egész forma1 pár éve egy gerinctelen sz@r sport...
Meg is értem, meg nem is. Massa elkapta a rajtot. És NEM volt lassabb, mint Alonso.
Szegény tartotta magát rendesen, és látszott rajta a csalódottság. De a csapat érdeke mást kívánt.
A 'Bullnál is voltak ezek a szárny ügyek. Nagyon hasonló az eset.
Alonso meg hülye volt a nyilatkozatnál. Szólhattak volna neki.
Miért? Mit nyilatkozott Alonso amit nem kellett volna? Valaki világosítson már fel. Szerintem a csapat b*szta el azzal, h még elkezdtek sorryzni Massának, meg good boy stb...
szerintem kedves kérdező te most dühös vagy h Alonso idén jobb Massánál, vagy egyszerűen utálod v nem szereted Alonsót???????
utolsó
Alonso jobban áll most Massánál, ezért kapta meg az 1. helyet
Csak az nem fogom fel, hogy egy ilyen nagy, gyári csapat hogy lehet ennyire amatőr. Szinte belemondták a rádióba,hogy "Ok, Felipe, most megszegjük a hivatalos szabályokat és arra utasítunk, hogy add át a helyedet a csapattársadnak, ami amúgy, ismétlem, tilos."
Engem nem is az akasztott ki, hogy csapatutasítás volt (ilyen szerintem minden futamon megesik, tíltás ide-oda), hanem hogy ilyen röhejes és burkolatlan módon oldották meg. Szinte vicces.
Értelmesebben is elherdáltak már 100000 dolcsit...
Én nem értem meg ezt miért kellett megcsinálnia a Ferrarinak! Előbb-Utóbb sztem Alonso magától is megelőzi Massat!
Utolsó: Igen teljesen igazad van!
Még az a vicces h most csak 100 000$-t kellett perkálniuk 2002-ben pedig 1 000 000$-t! Peidg így már ők "visszaesőnek" számítanak. Lehet h ez nem vol olyan botrányos min anno de sztem ezt se kellett volna... De mind1 Ők tudják!
szerintem a csapatutasítás volt ami MEGALÁZÓ volt.a Ferrarinak nem így kéne bánnia egy olyan nagyszerű versenyzővel,mint Massa.Ő nem ezt érdemli.Legalábbis az,hogy a csapatrádióban utána meg nyálasan megdícsérték.Valahogy máshogy is lehetett volna közölni vele,hogy engedje el Alonsót.És az a kijelentés,hogy Alonso gyorsabb nálad kicsit durva volt,mert a műsorvezetők azt mondták,hogy ez így nem igaz.
Remélem Alonso nem nyeri meg a vb-t.Lehet köcsög vagyok,de komolyan ezt kívánom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!