még jó hogy nőtt az átlagtempó, mikor egyre gyorsabb versenybringák vannak...a 2007-es esetet meg én se tudom megmagyarázni...és most azt fogod mondani erre hogy na látod, de lehet valami más a háttérben
2010. júl. 18. 22:58
22/37 anonim válasza:
na ez elég hülyén hangzott:S
2010. júl. 18. 22:59
23/37 anonim válasza:
egyre gyorsabb bringák:D na persze.A testépítők meg az egyre jobb tápkiegek miatt egyre nagyobbak:D:D Fingod sincs az élsportról.És ha tudnál olvasni(nem 1 nagy dolog)akkor láthatnád hogy én nem szaklapokat hanem neves sportorvosak és professzorokat írtam.Csak tudják mi az a határ amit az emberi szervezet természetes úton bír és mi az amit már nem
De akkor írom újra:maradj az utópisztikus álomvilágodban és majd ha egyszer véletlen belecsöppensz az élsportba látni fogod mi zajlik ott.Szerintem nagyot fogsz koppanni
2010. júl. 18. 23:04
24/37 anonim válasza:
*sportorvosokat
2010. júl. 18. 23:05
25/37 anonim válasza:
oké...ha annyira el van adva ez a sportág, akkor minek foglalkozol vele? hogy ilyen kis hülyéket mint én jól kioszthass? nem hiszem hogy tudod hogy milyen ,,technikával" és taktikával kell föltekerni egy olyan hegyen...persze én sem tudom...de ha valaki keményen edz rá és ,,megérti" a hegyet akkor képes arra hogy ilyen tempóban menjen fel a hegyre.....és igenis gyorsabbak a bringák...nem igazán volt olyan régen hogy egy biciklista agyba főbe váltotta volna magát
2010. júl. 18. 23:10
26/37 anonim válasza:
istenem...ennek semmi értelme.1 büdös szót sem fogsz fel.De teljesen mind1.Nem vitatkozok hülyékkel mert összekevernek velük
2010. júl. 18. 23:13
27/37 anonim válasza:
Ez az utolsó komment amit hajlandó vagyok neked válaszként beírni:tour de france dopping csak ennyit írj a googleba.És hogyha ebből sem érted az egészet akkor inkább keress egy betonfalat és annak regéld el az élsportok tisztaságáról alkotott képedet
2010. júl. 18. 23:18
28/37 anonim válasza:
oké utolsó válaszod...rengeteg biciklista van aki tiltott szereket használ...azt mondtad hogy a nagyokat benntartják a ,,buliban" ...landist mégis kizárták..aki ráadásul ezután 4 évre hülyeségeket is beszél...
egyezzünk meg abban hogy mindkettőnknek igaza van..lehet hogy csak neked van igazad, de van olyan biciklista aki nem doppingol...
2010. júl. 18. 23:31
29/37 anonim válasza:
*...4 évre rá hülyeségeket...
2010. júl. 18. 23:32
30/37 anonim válasza:
Mégis válaszolok mert most igazad van.Tényleg van olyan.Ők vannak a mezőny végén
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!