Ha valaki több éve edz de? (agyf asz kérdés)
Nincs étrendje alacsony ismétlés számokkal edzett sok pihenővel illetve nem kardiózott.
De az évek alatt rakódott rá némi izom.
Akkor ha összeállít egy pontos étrendet és elkezd kardiózni rendesen.
Növekedhet az izomtömege és szálkásodhat egyszerre ?!
Vagy ez csak kezdőknél és koxolóknál működik ?!

Ha van már egy alap erőd és izomtömeged, akkor necces. Jelenősebb zsírfelesleggel igen, de hogyha már az "átlag szemmel nézve vékony" kategória vagy, nem túl esélyes.
De ennek egy jó idnikátora, ha erősödsz. Kezdd el csinálni, és ha megy fel a súly a rúdon, akkor növekszik az izomtömeg.
Nem vagyok skinnyfat.Viszont amikor kezdtem az edzés ahhoz voltam a legközelebb 185/60 most 115.
Szemre olyan 20% testzsír.
Erő az minimális.
Egyenes pad rúddal 110 kg körüli max.
Mellről nyomás 60kg 4-5 ismétlés.
Karhajlítás rúddal 30 kg széria
stb a többit már nem érdemes sorolni mert szintén kevés de ezek a számok mente 90kg-osan is.
Muszáj leszek csökkenteni a testsúlyomat bizonyos mértékig mert már kihat a plusz tömeg az állóképességemre.
Nem bírom úgy a munkát előfordul hogy fulladok...

Lehet egyszerre zsirt egetni es izmot epiteni. Kb. hasonlo parameterekkel, edzeskulturaval, eroszintel rendelkeztem mint te, 1,5 ev (utolso 6 honap egy lassu dieta) normalis kajalassal fogytam 15 kilot es drasztikusan nott az izomero, izomtomeg. Edzeskulturan annyit valtoztattam hogy heti 4* lementem a terembe, ha az idojaras engedte edzes utan kozvetlenul 5km lassu futas, vasarnaponkent sajat testsulyos atmozgatas.
Kondi utan kell kardiozni, nap kozben csak komplex ch es hus vagy tojas, edzes utan a nap vegen csak hus hussal es zoldseg. Nalam mukodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!