Konditeremben nem lehet pózolni a tükör előtt?
Nem vagyok még versenyző, de ilyen céljaim vannak, szerintem jövőre belevágok.
Vásároltam olyan színes fecskét, amiben a versenyeken is vannak a nagyok. Gondoltam edzés után bedurranva gyakorlom a pózokat, természetesen a fecskében, pont mintha versenyen lennék.
Páran el kezdtek nevetgélni még sustorogni és megkérdeztem mi a probléma, ezután még jobban nevettek.
Na utána bepöccenve lezsírdisznóztam őket, mondtam ti 20-as tzs-jü vágómalacok.
Majdnem tetlegességig fajult a dolog, de szerintem jobban jártak így, mert nem voltam jó kedvemben...
Egy pirosat vettem, de szerintem teljesen lényegtelen a szín.
Hiába, az emberi irigység mindenhol megmutatkozik.
Oda kellett volna, hogy csapjál nekik. Az ilyenek csak abból képesek tanulni.
Tiszteletlen sutyerákok.
Miért kellene megbeszélnem?
A nemi szervem el volt takarva, szerintem nem sértettem semmit.
Csak az a bajotok emberek mindenkivel foglalkoztok.
Hol pózoljak, ha nem itt? Otthon az 1x1 méteres tükör előtt a mosdó felett gyakoroljak?
Nevetséges.
"Csak az a bajotok emberek mindenkivel foglalkoztok."
Akkor te is pont ugyanezt teszed,ha majdnem tettlegességig is képes vagy elmenni emiatt.Belsőt megmutató tükröt is érdemes használni ilyen esetekben.
Figyelj,felkaphatod a vizet,de ez a kisgyatyában pózolgatás valóban vicces dolog a konditerem közepén,még akkor is ha egyébként jól nézel ki,persze,hogy nevetnek.
De ha tényleg kemény gyerek vagy,pózolj ott,viszont akkor senkinek se szólj be,csak csináld a dolgod.
Attol,hogy nem látszik a farkad még lehet,probléma ebből... Ezt valóban megkéne beszélni a tulajjal/dolgozókkal,hogy lehet e?
Lesznek akik nevetnek,mert akàrhogyis de akkor is fecskében feszítesz egy tükör előtt. Lehet,hogy én is kuncognék.
Ne törödj velük,nem érdemes ezen felb4szni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!