Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 5-10 év után még érdemes...

5-10 év után még érdemes naturálon edzeni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 16. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne? Ha elérted a max közeli formát és meg vagy vele elégedve akkor szinten tartasz és egész életedben jó formában leszel.
2019. júl. 16. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen...?
2019. júl. 17. 00:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem érdemes. Én inkább abbahagynám hogy 3 hónap alatt elvesszen 5 év munkám.
2019. júl. 17. 01:51
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem, nem érdemes. Kis teszto csodás fog művelni.
2019. júl. 17. 05:53
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 Mutasd azt a csodat, nalad hogyan jelentkezett?
2019. júl. 17. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Így

2019. júl. 17. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
12 év után is úgy edzem. Ha időm engedi és elég motivált is vagyok, elkezdek jobban figyelni a kajára, akkor még történik is valami fejlődés szerű. Amíg kitart a lelkesedésem. Teljesen felesleges lenne bekoxolnom, mert ami jönne az menne is a kúra végeztével. Ráadásul a kúra tart 2 hónapig, az eredmény pedig azt követő 3 héten le is zuhanna. Aztán jönne a depi. Mert hogy valljuk be, a fene sem bírná hogy hirtelen 10 év után történik végre valami komolyabb..ami aztán hirtelen sitty sutty eltűnne. Állandóan meg nem fogok betömve lenni, mert úgy ahogy a kajáláshoz és a komolyabb gyúráshoz, úgy ehhez sincs kedvem egész évben. Meg időm, energiám és affinitásom se.
2019. júl. 17. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:

36 vagyok, kőműves vállalkozó, 20 éve edzem konditeremben, sosem volt célom mégcsak a naturál maxom sem, pusztán az általános közérzetem miatt csinálom.

Nincsen semmi bajom, erőm teljében vagyok gondolom ennel már csak rosszabb lesz... Nade, a kortársaim ebben az iparban, nagyreszük túlsúlyos, büdös(de ez nem ide tartozik), nagyrészüknek fáj a dereka, válla, sokaknak volt már sérve, sokszor hetekre kiesnek a melóból, mert úgy fáj a hátuk, hogy az ágyból nem tudnak kikelni...

Én célirányosan leginkább ezeket a testrészeket edzem, soha semmi ilyesmi problémám nem volt.

Szóval igen edzeni bármikor megéri... Az már más kérdés, mi a célod vele.

2019. júl. 17. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:

5 vagy 10? Azért van különbség. 5 igen, 10 igen csak nem erőre és izomtömegre. Ha objektívan nézzük, ennyi idő alatt el tudod érni genetikai maxod. Próbálj meg szinten tartani és edz valami másra: saját testsúlyos készségek, küzdősport, bringa

... Aki gyógyszereket használ azért, hogy "szép" legyen, az egy p*tsa.

2019. júl. 17. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
hat nemigazán, tolj be egy kez bogyos szart koxolj be ugy sokkal jobb, nem is tudom hogy mersz naturalba edzeni
2019. júl. 23. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!