Miért nem fertőtleníti le maga után mindenki az eszközt amit használt?
Sokszor látom, hogy nem takarítja le az ember maga után a gépet amin edzett. Nem, hogy nem fertőtleníti még csak le se takarják törölközővel. Pedig ugyebár fertőtleníteni illene...
Az ilyen igénytelenek mégis mit gondolnak? Tisztában vannak alapvető egészségügyi, higiéniai szabályokkal?
8: 9 éve :) Kezet mosok, ha végeztem, közben nem nyúlkálok a számhoz, szememhez.
A gépeket pedig a személyzet fertőtleníti minden nap.
9 év alatt egyszer sem láttam vizes, izzadtságos gépet. A vendégek ruhában vannak, és használnak törölközőt.
Én jó izzadtan meztelen felsőtesttel szoktam használni még senki nem szólt eddig.
Azért megyek hogy erős legyek nem pedig azért hogy takarítónénist játsszak, szerintem fizessenek meg valakit aki törőlgeti.
Félre értesz, ha azt hiszed, hogy neked kell letakarítani más után. Mindenkinek saját maga után kéne takarítani, de amikor először voltam én sem tudtam. Képzeld valaki odajött és mondta, hogy legyél szíves miután használtad a gépet ezzel a tisztítószerrel és a mellé rakott papírral tisztítsad meg.
Na azóta tudom. Azóta csinálom. Elsőre nem volt világos. Ezt hívják úgy, hogy tudatlanság. Nem rossz szándék. De most is Pontozz le, mert az elég paraszt dolog és illik hozzád!
A másik, hogy ha látom, hogy nem tiszta, saját magam érdekében letisztítom, mert képes vagyok rá és nem okoz gondot, mint neked, aki nem képes 15 dekát megemelni 5x,de kondizni jár.
"A másik, hogy ha látom, hogy nem tiszta, saját magam érdekében letisztítom, mert képes vagyok rá és nem okoz gondot, mint neked, aki nem képes 15 dekát megemelni 5x,de kondizni jár."
Tessék, akkor meg is van oldva.
Tömegközlekedéssel utazol? Boltban használsz kosarat vagy kocsit? Kilincsekhez hozzáérsz bárhol? Ettél/ittál már étteremben, stb.
Hát kb. ennyi bajod lehet a konditeremben is. Mint bárhol máshol.
Vagy te a munkahelyen, iskolában, utcán, nyilvános helyeken is mindent fertőtlenítesz, mielőtt hozzáérnél?? :D
Én mindig használok törölközőt, de ilyen időben, légkondi ide vagy oda, olyan szinten megizzadok, hogy a törölközőn keresztül is vizes lesz a pad, pl. egy guggolás vagy felhúzás után. Ekkor értelem szerűen letakarítom magam után a padot. Vagy ha pl. bicepsz gépbe ülök, a törölközőt lerakom a seggem alá, nem fogok még egyet berakni a karom alá. Összekenem, értelem szerűen letörlöm a padot.
Hogy ha olyan van (előfordul), hogy én sem viszek törölközőt, az edzőteremben sincs kimosva, akkor minden gyakorlat után letörlök minden gépet magam után. Kb. 2 perc, nem halok bele.
Ennek ellenére mikor letörlöm, sok megvető tekintetet látok magam körül. :D Volt olyan, hogy guggolás után negatívban nyomtam, és tőlem 5-6m-re egy srác meg egy csaj arról beszéltek, hogy biztos hogy nem fogja maga után letakarítani a lábakasztót. Nagyot néztek mikor letöröltem. :D
Régen egy vidéki pince kondiba jártam, ott nem fertőtlenítettem soha, mert nem volt mivel --> nem volt rá igény. Ettől függetlenül ott is használtam törölközőt, még légkondi sem volt. Nem csak én izzadtam, mindenki. Még is megmaradtunk, ettől függetlenül nem lenne pofám otthagyni a gépet izzadtan egy olyan teremben, ahol ki van rakva 10m-ként egy flakon fertőtlenítő meg papírtörlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!