Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fertőtleníti le...

Miért nem fertőtleníti le maga után mindenki az eszközt amit használt?

Figyelt kérdés

Sokszor látom, hogy nem takarítja le az ember maga után a gépet amin edzett. Nem, hogy nem fertőtleníti még csak le se takarják törölközővel. Pedig ugyebár fertőtleníteni illene...

Az ilyen igénytelenek mégis mit gondolnak? Tisztában vannak alapvető egészségügyi, higiéniai szabályokkal?

2019. júl. 8. 06:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez van. Ez olyan mint mikor a dagadék beáll elém emeleni az 1kgkat.
2019. júl. 8. 06:50
 2/19 anonim ***** válasza:
47%

1 nem tudják, hogy ezt illik. Szólj a tulajdonosnak, hogy írja ki szépen

2 közöny - pont le fosssa neked mi kell.

Előtte is lehet takarítani.

2019. júl. 8. 07:04
 3/19 A kérdező kommentje:
De miért nekem kéne más helyett takarítani? Magam után alap de más helyett? A legjobb az lesz ha jelentem az ilyeneket...
2019. júl. 8. 07:54
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

Mert valóban nagyon durva betegségeket fogsz elkapni..ja nem. A gépen edzők fele csak mutogatni jár oda, meg sem izzad. Haa mégis azt egy papírtörlőhúzással el lehet tűntetni, nem értem miért kellenek ide is rögtön vegyszerek.

Múlthéten láttam, hogy két lány kipróbált minden gépet, csináltak 1 sorozatot, 0 izzadság, de percenként rohangáltak a fertőtlenítőért. Inkább idegesítő volt.

Van az a szint amikor kell, de általában teljesen felesleges.

2019. júl. 8. 08:34
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Megkérdezhetem, hogy milyen betegséget tudsz elkapni izzadságtól? Nem kötekedés, nem járok terembe, csak érdekel. Ha el tudod kapni izzadságtól, akkor nyilván cseppfertőzéssel terjed a betegség, de azt úgyis el tudod kapni, hogy egy légtérben vagy velük.
2019. júl. 8. 08:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Na megjöttek a kötözködők. Gondolom ti nem takarítotok magatok után. Sok betegség terjed így, de ami a legrosszabb, hogy UNDORÍTÓ más ember testnedveit takarítani.
2019. júl. 8. 09:55
 7/19 anonim ***** válasza:
29%

Nem kötelező fertőtleníteni mindent, miután hozzáértél. Ilyen szabály egy teremben sincs, legalábbis, ahol jártam eddig. A törölköző használata kötelező. Én használom is. Így nem kenek össze semmit. De egyébként is általában a ruhám ér hozzá, nem a testem. Úgyhogy nem is fertőtlenítek.

Fertőtlenítsen használat előtt mindent az, aki ennyire fél.

Nem kaptam el még semmit sem.

2019. júl. 8. 10:03
 8/19 A kérdező kommentje:
Még.
2019. júl. 8. 10:20
 9/19 anonim ***** válasza:
10%
Normális helyeken illik fertőtleníteni. Lepusztult telepi proli kondikban az is csoda ha nem félmeztelenül edz a sok kemény gyerek...
2019. júl. 8. 10:29
 10/19 anonim ***** válasza:
44%

Válaszom: Megkérdezhetem, hogy milyen betegséget tudsz elkapni izzadságtól? Nem kötekedés, nem járok terembe

Kérdező válasza: Na megjöttek a kötözködők.

Köszönöm válaszod! Ma is tanultam valamit

2019. júl. 8. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!