Mit gondoltok a stillmass tömegnövelőiről?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy nagyon olcsó a biotech usa és társaihoz képest...vajon nyújtja is azt a minőséget vagy csak egy hasznavehetetlen por az egész?2019. jún. 30. 23:52
1/10 anonim válasza:
Pontosan melyikre gondolsz?
Ha tisztesseges mennyisegu feherje van benne, a ch pedig nem rengeteg cukor, akkor jo lehet.
2/10 anonim válasza:
Gyenge minőség, kuka.
Ha jó minőségű tömegnövelőt szeretnél akkor a Scitec boltokban érdeklődj!
3/10 anonim válasza:
Ugyanaz az mint a Scitec, Biotech csak nincs akkora hype rajta. Vedd meg nyugodtan
4/10 anonim válasza:
Azért egy szlovák zugcéget ne hasonlítsunk össze egy nemzetközileg elismert márkával!
5/10 anonim válasza:
Ja mondjuk igaz, felesleges hasonlítgatni, mindkettő csak túlárazott szar.
6/10 A kérdező kommentje:
Exc.whey mass 4kg-s kiszerelésére gondolok 5700 forint kb
2019. júl. 1. 15:01
8/10 anonim válasza:
Tömegnövelőt értelmetlennek tartom ezért azt nem tudom hogy milyen, de a stillmass fehérje bőven finomabb/emészthetőbb a Biotecheseknél.
9/10 A kérdező kommentje:
Várjá more most eee
2019. júl. 2. 08:35
10/10 anonim válasza:
Én onnan szoktam venni. Összetevőknél fel van tüntetve, miből van...
Azt valaki, aki szokott még rendelni, meg tudja mondani esetleg, mi ez, hogy most kb alig van termék az oldalon? Ez átmeneti állapot, vagy hamarosan vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!