Mi a velemenyed Paldi Gabor formajarol?
Figyelt kérdés
Szerintem aranytalan, keves tomeg es nem igazan tud fejlodest felmutatni mostanaban. Raadasulgyenge is ahhoz kepest hogy az erosodessel van megaldva es a versenytarsai akik nem igazan foglalkoznak az erosodessel ketszer olyan erosek mint o. Ez az egesz TSM egy hulyeseg ami semmire sem jo es ezt nem akarjak eszre venni
2019. jún. 27. 10:37
11/16 anonim válasza:
Nem tetszik. Nem esztétikus. A klasszikus testépítői formák meg az ahhoz hasonlók nekem nem tetszenek. Izmosnak izmos de csúnya.
12/16 anonim válasza:
# 10 Off de szerintem már így is odavert kicsit az egészségének.Nyilván nem látunk bele a vérképébe.
Meg lemerném fogadni komolyabb kivizsgálásra még a versenyzők közül se mennek el sokan.Max elintézik egy vérképpel és kész.
13/16 anonim válasza:
Verkepnel tobbre alapesetben nincs is szukseg, legfeljebb neha egy hasi ultrahang pl evente, foleg ha novit nyom valaki. Versenyszinten is lehet relative okosan es biztonsagosan csinalni a dolgokat, hogy minimalis legyen a kockazat. Ha a szivere vigyaz az ember tobbnyire nagy gond nem lehet, emellett ez is genetika.
14/16 anonim válasza:
# 13
Szerintem szívultrahang még elférne.
15/16 anonim válasza:
Annyi koksz van abba az emberbe hogy ha ranezek en hanyom ki a danabolt 🤣
16/16 anonim válasza:
Szanaszet van inzulinozva meg novizve,latszik a kepeken,inzulinnal nem is kell annyira megszakadnod se az edzesbe se a kajaba teszi az a dolgat,jol kerekit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!