Hát-kar párosítást használja valaki?
Figyelt kérdés
Mennyire hatásos?2019. jún. 25. 18:09
1/5 anonim 

válasza:

Teljesen lényegtelen mit mivel párosítasz, az összetett gyakorlatok és a heti progresszió számít.
2/5 anonim 

válasza:

Próbáld ki, és megtudod. Mindenkinek más működik, más jön be. De ez 1000+1szer le lett már írva hasonló kérdéseknél.
3/5 anonim 

válasza:

Én szoktam, tény hogy vannak antagonista izmok köztük, amúgy kedves kérdező megvédelek, megvédelek, mert ez egy forum, itt szoktak társalogni is. Én még arra nem jöttem rá hogy az ilyen teljesen osztott, vagy félig osztott edzésterv hatásosabb..:D
4/5 A kérdező kommentje:
Hu elég kemény. :D Válladat teljesen edzd le és utána nyomjál fekve . Garantáltan csak mellizomból megy mert a válladal akarnál se tudnál csalni .
2019. jún. 27. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!