Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A szteroid mire való, ha...

A szteroid mire való, ha orvos írja ki? Tényleg egy erős gyulladáscsökkentő? Vagy hogyan hat?

Figyelt kérdés

A bőrömre kaptam, bőrgyógyász által.

De nem tudom, mit csinál, mert a bőröm nem gyulladt.

A hatásmechanizmusára vagyok kíváncsi, kiírtam ide a kérdést Egészség témakörbe, de egyetlen válasz jött csak, hogy "erős gyulladáscsökkentő".

Bár nem értek hozzá, de nem gondolom, hogy ez így fedi a valóságot, hisz én sem gyulladásra kaptam.

Talán itt több sikerrel járok.

Bár Ti biztosan szájon át viszitek be, nekem meg külsőleg van a krém, de azért megköszönném, ha össze tudnátok szedni nagyjából, hogy mit is csinál. Köszi!

2019. jún. 11. 18:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Legalább annyi eszed lett volna, hogy kiírok a gyógyszer nevét, esetleg a hatóanyagot... Akkor talán lenne valaki aki elmondja. De így?
2019. jún. 12. 07:40
 12/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk már leírta, hogy nem tudja.... Deeeee mindegy.....

2019. jún. 12. 08:52
 13/20 anonim ***** válasza:
10%

Nem tudja mit írt az orvos? Mi van a tubuson/dobozon/recepten? Mindenen rajta KELL, hogy legyen a neve, hatoanyaga, tartalma, gyártója stb.

Talán meg kéne nézni...... deeeee mindeeeegy..........

2019. jún. 12. 09:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha vissza olvasod, márpedig nem tudja, mit írt fel az orvos, és ezt le is írta.

Arról már nem én tehetek, hogy nem figyelt oda, amikor kapta.

2019. jún. 12. 10:26
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert a tubusra amiből magára keni, arra nincs ráírva ugye? Ne legyetek már sötétek.
2019. jún. 12. 10:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Tényleg írja haha :D
2019. jún. 12. 10:36
 17/20 anonim ***** válasza:
De így meg semmi értelme a kérdésnek
2019. jún. 12. 10:36
 18/20 anonim ***** válasza:

"A krémnek nincs neve, ott keverték ki a patikában."

Ilyen viszont nincs. Annak rajta kell lennie, hogy micsoda. Úgy nem ad ki senki semmit a patikában, hogy nincs ráírva, hogy mi az.

2019. jún. 12. 10:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy meg 75! Nem tudom minek vetted magadra én nem hozzád szóltam hanem a kérdezőhöz.
2019. jún. 12. 10:42
 20/20 A kérdező kommentje:

Na akkor a sotet bunkonak, aki nem tud ertelmezni, lehet egy izomagyu gyoker.

A krem egy feher tegelyben van, nem tudod ugy megvenni, hogy bemesz es ilyet kersz, mert ezt ott keverik, receptre.

Nincs rajta hatoanyag, csak az en nevem, a patika neve, datum, felhasznalhatosag. Amugy ki se lehet olvasni.

A recept ma mar nem fizikai recept, nem egy papirdarab. Legalabbis olyan orvosoknal, akik haladnak a korral es tudjak kezelni az eeszt-t. De te biztos ezt sem ismered. Olyan orvosok irnak papiros receptet, akik 60 evesek es nem tudtak megtanulni a szamitogep kezeleset.

A virtualis recept felkerul a felhobe. A kezedbe nem adnak semmit. Bemesz a patikaba, mondod a taj szamod, es latjak, mi van kiirva.

De hiaba irjak le tobben, itt veled van a baj. Nem vagy kepes ertelmezni dolgokat, es meg a masikat kezded el fikazni a sajat sotetseged miatt.

En nem hiszem, h barmit rosszul csinaltam volna. Azt tudom, h szteroidos krem. Ennel tobbet hidd el, te se tudnal, ha neked irnak ki.

2019. jún. 12. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!