A szteroid mire való, ha orvos írja ki? Tényleg egy erős gyulladáscsökkentő? Vagy hogyan hat?
A bőrömre kaptam, bőrgyógyász által.
De nem tudom, mit csinál, mert a bőröm nem gyulladt.
A hatásmechanizmusára vagyok kíváncsi, kiírtam ide a kérdést Egészség témakörbe, de egyetlen válasz jött csak, hogy "erős gyulladáscsökkentő".
Bár nem értek hozzá, de nem gondolom, hogy ez így fedi a valóságot, hisz én sem gyulladásra kaptam.
Talán itt több sikerrel járok.
Bár Ti biztosan szájon át viszitek be, nekem meg külsőleg van a krém, de azért megköszönném, ha össze tudnátok szedni nagyjából, hogy mit is csinál. Köszi!
Mondjuk már leírta, hogy nem tudja.... Deeeee mindegy.....
Nem tudja mit írt az orvos? Mi van a tubuson/dobozon/recepten? Mindenen rajta KELL, hogy legyen a neve, hatoanyaga, tartalma, gyártója stb.
Talán meg kéne nézni...... deeeee mindeeeegy..........
Ha vissza olvasod, márpedig nem tudja, mit írt fel az orvos, és ezt le is írta.
Arról már nem én tehetek, hogy nem figyelt oda, amikor kapta.
"A krémnek nincs neve, ott keverték ki a patikában."
Ilyen viszont nincs. Annak rajta kell lennie, hogy micsoda. Úgy nem ad ki senki semmit a patikában, hogy nincs ráírva, hogy mi az.
Na akkor a sotet bunkonak, aki nem tud ertelmezni, lehet egy izomagyu gyoker.
A krem egy feher tegelyben van, nem tudod ugy megvenni, hogy bemesz es ilyet kersz, mert ezt ott keverik, receptre.
Nincs rajta hatoanyag, csak az en nevem, a patika neve, datum, felhasznalhatosag. Amugy ki se lehet olvasni.
A recept ma mar nem fizikai recept, nem egy papirdarab. Legalabbis olyan orvosoknal, akik haladnak a korral es tudjak kezelni az eeszt-t. De te biztos ezt sem ismered. Olyan orvosok irnak papiros receptet, akik 60 evesek es nem tudtak megtanulni a szamitogep kezeleset.
A virtualis recept felkerul a felhobe. A kezedbe nem adnak semmit. Bemesz a patikaba, mondod a taj szamod, es latjak, mi van kiirva.
De hiaba irjak le tobben, itt veled van a baj. Nem vagy kepes ertelmezni dolgokat, es meg a masikat kezded el fikazni a sajat sotetseged miatt.
En nem hiszem, h barmit rosszul csinaltam volna. Azt tudom, h szteroidos krem. Ennel tobbet hidd el, te se tudnal, ha neked irnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!