Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan vagjak neki?

Hogyan vagjak neki?

Figyelt kérdés
12 evig fociztam 1 eve mar nem sportolok rendszeresen . Most lett vege egy komoly kapcsolatomnak , barataim nincsenek nagyon inkabb “haverok”. Szeretnek egy uj dologba belevagni ami a testepites lenne (csajozashoz,megfeleljek magamnak :) egy volt osztalytarsam edz de o ilyen akkor megyek amikor kedvem van fele nagy darab allatt akivel egyszer mar voltam regebben es nem igazan segitett nem jo edzopartner. Hogyan tudnek belevagni ? Lehet gaznak tartjatok hogy egyedul szeretnek menni de valtoztatni akarok.:) 19/f 65 kg 174cm vagyok milyen edzestervet vagy tippeket tudtok?

2019. jún. 7. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

bemész. És mindig alapgyakorlatokat csinálsz amik összetett gyakorlatok -> felhúzás guggolá fekvenyomás mellről nyomás pendlay row/ döntöt törzsű evezés.

Heti 3x teljes test edzés vagyis minden izmot megedzel 4nap pihenőd legyen mert a pihenés alatt nősz.

ne izolálj ne magas ismétléseket csinálj. Erőt növelj alacsony / közepes ismétlés számok.

Guggolj rendszeresen, ne légy tömeg kondis ki nem guggol csak fekvenyom mert úgy sose fogsz kiemelkedő szintet elérni. Ne edzd túl magad. Aludj 8órát regenerálódj megfelelően és egyél sokat.

SOKAT!!! Nem fogsz nőni ha madár adagokat eszel. Nem edzéstől nősz hanem kajától az megy be az csinálja az izmot regenerációval.

NE számolgasd a dolgokat miből mennyit egyél/eszel hanem e helyett minőségét nézd. Rízsből akármennyit ehetsz napi 1kg nem fogsz elhízni rendes edzés melett. Míg a cukros dolgoktól eltudsz. Egyél annyi rízst amennyi belédfér, sok zöldség gyümölcs és hús fehérje egyetlen amit számolni nagyából érdemes mert 1.5-2gr fehérje /testsúly kg kell nagyából se több se kevesebb vagyis ennyi csirke tojás túroból bevitt fehérje kell. Semmilyen táplálék kiegészítőt meg szír sz.art ne vegyél nem létezik csoda doolog amit beveszel azt adja a fehérje adagot ch.t stb úgy hogy rendes minőségű kényelmes de nem igazi kajából viszed be az nem a legjobb.

Nagyából ennyi heti 2-3x guggolj s nyomj fekve 1x húz 1-2x mellről nyomás, meg mellé pár kiegészítő.

2019. jún. 7. 22:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom 😊
2019. jún. 7. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Koszond is, korrektul osszefoglalta.

Pesti vagy? Ha igen, adhatok szemelyi orakat az emlitett gyakorlatok vegrehajtasahoz.

2019. jún. 8. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Miskolci vagyok ! Nem ismerek erre fele sok termet
2019. jún. 8. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!