Húzódzkodás, tolódzkodás és fekvőtámasszal lehet látványos mell hát kart építeni?
Figyelt kérdés
2019. jún. 2. 21:31
1/11 Lazy Lover válasza:
Lehet de a lábat ne hagyd ki
2/11 A kérdező kommentje:
Rendben
Például 30húzódzkodás 50tolódzkodás 10fekvőtámasz elérése már látványos eredményt hozhat?
2019. jún. 2. 21:41
3/11 anonim válasza:
Lehet de akkor nem magas ismetles szamal hanem sulyal hazadon
4/11 A kérdező kommentje:
Sajat testsullyal gondoltam
2019. jún. 2. 21:54
5/11 A kérdező kommentje:
Magas ismétlés számnál is lehet erősödni persze így sokkal nehezebb
2019. jún. 2. 21:54
6/11 Lazy Lover válasza:
Nem kell magas ismétlés menjen 10-12
7/11 anonim válasza:
Igen, nekem sikerült, igaz nem egy hónap alatt...
8/11 anonim válasza:
A fekvőtámasz kevés önmagában. Úgy ahogy a guggolás is. Tolódzkodni illetve húzódzkodni még csak-csak lehet eredményesen saját testsúllyal.
9/11 anonim válasza:
Az emberi test felepitesebol adodoan a mellizomzatot nem tudod ugy megterhelni sajat testsullyal mint a hatad. A leirt szamok nagyon kevesek, aki sajat testsullyal nyom fekve szeriaban annak a 60-70 fekvotamasz es 40-50 tolodzkodas nem jelent gondot. De meg az az eroszint sem jar kifejezetten latvanyos mellkas es karmerettel. Nyilvan altalanossagban irtam amit, sajat sullyal meg ezt sem tudod megkozeliteni.
10/11 anonim válasza:
Azert kell sulyal csinalni ezeket a gyakorlatokat pl hatadon suly ugy fekvo huzodszkodas stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!