Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kell szedni vitamint?

Kell szedni vitamint?

Figyelt kérdés
Érnek ezek a cuccok bármit is vagy csak drágát lehet tőlük hugyozni?
2019. máj. 31. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Én csak D vitamint szedek és izeltvedot, nagy néha veszek egy doboz omega 3 kapszulát vagy C vitamint, esetleg magnéziumot, azt beszedem, aztán egy darabig megint csak D vitamin. :D én így csinálom. Nemtudom jó vagy sem, de elvagyok így.
2019. máj. 31. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

Az attól függ. Érdemesnek érdemes. Ha olcsóbbat veszel, mint a legtöbbünk, akkor jó eséllyel drágábban fogsz csak vizelni, de persze ez is jobb, mint a semmi.

A drágább megoldással, meg ha tudod is mit miért csinálsz, akkor meg főleg van értelme, és nem fogsz tőle drágábbat vizelni.

Őszintén szólva egy én gyengébb vitamin-ásványi anyag komplex hiányát is megérzem 1 hét kihagyás után. Nem placebo szinten, szóval valamennyit segít. meg hát ártani sem árt.

2019. máj. 31. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!