Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sajátsúlyos edzés (pihenő,...

Sajátsúlyos edzés (pihenő, kevert sv + kondi, stb)?

Figyelt kérdés

Kézi súlyzóval kiegészítve.

Kissé utánna jártam a dolgoknak és ugya ha jól tudom kezdő súlyzós edzésnél heti pl. 3 edzésnél nincs többre szükség a regenerálódás miatt.

Érdemes hasonlóképpen tenni sajáttessúlyos edzésnél is? Kb. Egy hónapja edzem így és minden másnap pihenő.

Mennyire lehet rendes tömegnövelő étrend mellett vékony ektomorf testalkat mellet fejlődni? Mondjuk akár fél-egy éves távlatban.

Persze tudom súlyzós edzés lenne az ideális, de sajnos olyan eldugott pontján élek Mo-n., hogy közelben nincs terem és gazdaságosabb összespólni havi szinten a súly/súlyzó/fekpad árat.

Kissé "összetetre" sikerült a kérdés :D szívesen várok ötleteket, megoldásokt. Előre is köszönöm.

2019. máj. 28. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Egy kétkezes rúd (180-220 cm) + 80-90 kg tárcsa kezdésnek aztán ha többre lesz szükséged veszel. Kb 30-40 ezerből megvan használtan ha okosan csinálod. Tudsz vele felhúzni, evezni (döntött törzs, T evezés) vállból nyomni, guggolni (normál, előlguggolás, kitörés), bicepsz tricepsz + ehhez mehetne huzodzkodas,tolodzkodás, fekvőtámasz stb. Ennyivel már szerintem lehetne fejlődni szépen, aztán ha van pénzed veszel padot + állványt később ( ezt is meglehet oldani kb 50-60 ezerből használtan) Nézegesd a jofogást.
2019. máj. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!