Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy átlag ember tudja mi az a...

Egy átlag ember tudja mi az a koksz?

Figyelt kérdés
vagy miért szoktak valakit egyből le "kokszos"-ozni mikor teljesen natural forma és az is ?

2019. máj. 26. 13:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező szerinted az az átlag ember aki nem ért a testépítéshez aki meg ért ő a nem átlag ember? Van egy ismerősöm matematikus doktor, nem ért a testépítéshez, pocakos is, akkor ő átlagember neked? Szerintem ő a nem átlag ember és te vagy az átlag.
2019. máj. 27. 11:53
 22/26 anonim ***** válasza:
Basszus miér bántjátok..az átlag ember szó alatt olyan embereket ért akik nem ezzel a sportal foglalkoznak. Baráti körömbe azt se tudják mi az a saját testyúlyos edzés.. Az átlag ember aki felkel elmegy dolgozni hazaér tesz egy fél egy órás sétát az egészség megőrzése védelmében és nem folyik bele a sportba mint egy sportoló. Maga a koksz az tesztoszteron. A férfi test termeli, a nőknél is jelen van csak kisebb mennyiyégben. Míg egy férfi heti szinten termel 75mg tesztoszteront addig tablettá/por/injekció formájában lehet a testbe juttatni 3000mg is naponta.. Az kokszol aki agyon nyomja magát ilyenekkel. Stanazol az pl szemes, de van egy rahedli injekciós is. Por formájában még nem láttam, de biztos létezik. Csak, hogy valaki rá ne cáfoljon ezt tanultam, nem mélyen, de átvettük. A testépítésben a nők nem véletlen néznek ki férfiasan. A tesztoszteron teszi lehetővé az izmok növekedését, persze más is felelős, de piszkosul megtolja az embert. A tesztó hatására fog egy nő is férfiasodni gondolok itt a mély hangra,túlzott szőrösödésre, nemi ciklus zavaraira és megszünésére. Első válaszoló voltam.
2019. máj. 29. 11:11
 23/26 anonim ***** válasza:
A kérdező is átlag ember és szerintem tudja, hogy mi az a koksz.
2019. máj. 29. 11:55
 24/26 anonim ***** válasza:
A kérdező átlag alatti ember
2019. máj. 29. 14:09
 25/26 A kérdező kommentje:
#22 es a sok valaszolo kozul csak te tudtal ertelmes valaszt nyujtani es nem egyebb fogalmazasokba belekotni ami alapbol egyertelmunek kellene lennie a tobbinek is. Koszi az elso valaszod
2019. máj. 29. 15:18
 26/26 anonim válasza:

Kétségtelenül korábban soha nem látott mértékben elterjedt a doppingszerek használata az amatőr sportolók körében is, ezt a jelenséget sokan keverik a nem doppingszernek minősülő táplálékkiegészítők fogyasztásával. Ők csak annyit látnak, hogy valaki "porokat" vagy "kapszulákat" fogyaszt.

Nehezíti a tisztánlátást, hogy a legtöbb doppingoló vehemensen tagadja, hogy szteroidokat vagy növekedési hormont stb. ad be magának. Nincs is nagyon más választása, hiszen ezeket a szereket csak illegálisan tudja beszerezni.

2019. jún. 2. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!