Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért hiszik azt Arnoldra...

Miért hiszik azt Arnoldra hogy kokszolt?

Figyelt kérdés

Nem értem a sok irigy embert. Valaki elert valamit és egyből a rosszat látják meg benne, hogy ő ezt nem tisztán csinálta. Miert ne csinálta volna tisztán?

Ez volt az élete, ezzel kelt, feküdt. Minden energiája erre fordította. Napi 3 órákat edzett. 15 évesen kezdte. 30 éves körül volt asszem Mr. Olimpia. 15 év alatt naturálba simán ellehet érni ezt a szintet. Csak jó genetika kell, jó edzesterv, alázat, hit, sok kaja, meg persze egy kis kreatin.

Én is 5 éve edzek már, de többen odajottek hozzám hogy milyen versenyeken indultam eddig. Nem a szteroidokon van a hangsúly, hanem hogy legyen jó a genetikad es legyel céltudatos

2019. máj. 17. 10:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem több, mint naiv dolog azt feltételezni, hogy a profi sport tisztán űződik. Viszont az is balgaság, hogy a kox vitatná az elért eredményeket. Mindenki tolja, így ez az alap. Az, hogy alázat, hit, fanatizmus, genetika, pénz és kitartás... Az valóban nagyon fontos. És valóban ezek fogják a végén az eredményeknél a különbségeket jelenteni. Viszont a koxon túl. Hisz az alap. De mégegyszer leírom. Ez nem szégyen és nem is lesz tőle kevesebb a siker.

Mindenkinek ott a lehetőség. Ráadásul ha most tényleg mindent valamilyen úton módon felfüggesztenének, akkor az életben nem lenne több világcsúcs és sesemmi. A rangos testépítő versenyeken is maximum athletic formák pózolnának és a mai Cutler, Coleman, Kai és stb test nem hogy elérhetetlen lenne, hanem egyenesen vicc.

2019. máj. 17. 11:55
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Első válaszoló vagyok

Küldtem videót első válasznak ahol Arnold saját szavaival valja be hogy koxolt.

Ez nem elég bizonyíték?

2019. máj. 17. 14:02
 13/21 anonim válasza:
91%
Mert saját maga mondta, hogy koxolt, sőt ha valaki azt mondja neki, hogy egyen meg egy vödör sz.rt, s a lehető legkisebb pértékben is növekszik a bicepsze, akkor Ő megeszi...
2019. máj. 17. 14:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Oké elhiszem hogy kokszolt. De mit? Tuti nem szteroidokat! Max növit meg tesztót sztem
2019. máj. 18. 10:19
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Márpedig de. A szteroid az "ősi" kox és nem a hormonok. Szteroidot már évtizedekkel ezelőtt is használták az orvoslásban, míg az endokrinológia még most is szinte gyerekcipőben jár.
2019. máj. 18. 14:39
 16/21 A kérdező kommentje:
És akkor Arnold apánknak most nem áll fel az Ádámtüskéje szerintetek? Mert sztem nagyobb esély van rá szteroid után, minthogy egészségesen megússza
2019. máj. 18. 16:49
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

nem állna fel? Ez tévhitt.

Rich Piana is megmondta jobban fog felállni szteroidtól mert több vért pumpál a testben. Magyaránt használatában nagyobb és keményebb a kukid

2019. máj. 18. 19:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajnos a legtöbb embernek halvány fogalma sincs, hogy mi az a fizikum, /izomtömeg,szárazság stb./ amit naturálon el lehet érni, és ezért még Ronnie Colemanra is rámondják, hogy naturál... Aki meg mást mondd, az irigy köcsög... Az ilyen emberek azok, akik még azt is elhiszik, hogy "Pista 2 másodperc alatt tett meg 100métert futva" Persze ha valaki azt mondta, hogy ez fizikai lehetetlenség, akkor ők azzal vágnak vissza, hogy "irigyek vagytok, Pista nagyon sokat járt futni, nagyon keményen edzett, ezért tudott 100métert 2s alatt lefutni..." Sajnos fogalmuk sincs az emberi szervezet működéséről, és arról, hogy milyen reális eredményeket lehet elérni naturálon... Sőt, szemük sincs a sporthoz, hiszen ha valaki kokszol, az nem csak a nagyobb izomtömegén látszik, hanem még számos egyéb egyértelmű jele van... Épp ezért van, hogy a 60-65kgos pszihikes gyógyszertárakra is azt mondják, hogy naturál, mert kicsi az izomtömege... Attól hogy kicsi, még lehet több cucc van benne, mint egy 120kilós bodysban... Egyébként a "kemény edzésről" meg annyit, hogy egy jó naturál versenyző is ugyan olyan keményen, sőt még keményebben edz, mint egy nem naturál...
2019. aug. 26. 15:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Huzzal mar el a jo edes.....ba,ha ennyire buta vagy akkor hidd el hogy natural,hany eves vagy 13? Biztos kivagy gyurva nokedli
2019. okt. 15. 12:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Utolsó 16 vagyok 190centi 80kilo,egy ütesbol leverlek te csicska
2019. okt. 17. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!