Miért hiszik azt Arnoldra hogy kokszolt?
Nem értem a sok irigy embert. Valaki elert valamit és egyből a rosszat látják meg benne, hogy ő ezt nem tisztán csinálta. Miert ne csinálta volna tisztán?
Ez volt az élete, ezzel kelt, feküdt. Minden energiája erre fordította. Napi 3 órákat edzett. 15 évesen kezdte. 30 éves körül volt asszem Mr. Olimpia. 15 év alatt naturálba simán ellehet érni ezt a szintet. Csak jó genetika kell, jó edzesterv, alázat, hit, sok kaja, meg persze egy kis kreatin.
Én is 5 éve edzek már, de többen odajottek hozzám hogy milyen versenyeken indultam eddig. Nem a szteroidokon van a hangsúly, hanem hogy legyen jó a genetikad es legyel céltudatos

Szerintem több, mint naiv dolog azt feltételezni, hogy a profi sport tisztán űződik. Viszont az is balgaság, hogy a kox vitatná az elért eredményeket. Mindenki tolja, így ez az alap. Az, hogy alázat, hit, fanatizmus, genetika, pénz és kitartás... Az valóban nagyon fontos. És valóban ezek fogják a végén az eredményeknél a különbségeket jelenteni. Viszont a koxon túl. Hisz az alap. De mégegyszer leírom. Ez nem szégyen és nem is lesz tőle kevesebb a siker.
Mindenkinek ott a lehetőség. Ráadásul ha most tényleg mindent valamilyen úton módon felfüggesztenének, akkor az életben nem lenne több világcsúcs és sesemmi. A rangos testépítő versenyeken is maximum athletic formák pózolnának és a mai Cutler, Coleman, Kai és stb test nem hogy elérhetetlen lenne, hanem egyenesen vicc.

Első válaszoló vagyok
Küldtem videót első válasznak ahol Arnold saját szavaival valja be hogy koxolt.
Ez nem elég bizonyíték?

nem állna fel? Ez tévhitt.
Rich Piana is megmondta jobban fog felállni szteroidtól mert több vért pumpál a testben. Magyaránt használatában nagyobb és keményebb a kukid

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!