Van értelme erőemeléssel foglalkoznom, ha alacsony és vékony vagyok?
170 cm magassággal van szálkásan,kocka hassal van 72kilós testsúlyom.
Ott van pl a felhúzás,ez nekem 210 kiló maximum.De ennél feljebb már nem leszek képes menni.
Aki meg megvan 185-200 cm és 100kg feletti testsúllyal,könnyedén nagyobb súlyokat emelget,mint amit én tudok,csupán a testsúlyunk beli különbség miatt.Én nyilván soha sem leszek képes arra,amire ezek a nagy állatok.
Azt mondják a testsúly 3x-osa a határ felhúzásban,a 2 és félszerese guggolásban és a 2x-ese fekvenyomásban.És én már nagyon a közelében járok ezeknek.Ha nem lehetek igazán erős,akkor meg nem tudom miért csináljam.Soha nem fogok 240-eket felhúzni,meg 160-akat kinyomni
Te se ismered Eddy Coan-t , Franco Columbu, Alpha Destiny-t és még lehetne sorolni...
Ha erőemelésbe gondolkodsz mint versenyképp szerintem ott nem naturális ellenfelek lennének miképp a verseny igényel es is plusz cuccot...
Ha meg alapszinten erőemelés akkor meg nem mind1?
Magasság és tömeg befolyásoló tényező de nem egy fix Potenciált mutatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!