Czibók László miért okoskodik ennyi témában?
Félreértés ne essék, joga van hozzá. Néhány videója tetszik is (bár kissé bicskanyitogató az arrogáns stílusa), de bőven mond butaságokat is.
Például egyik az egyik videóban azt mondja, hogy ha egy zenének nagy a nézettsége a youtube-on, akkor az vszínűleg jó is.
Vagy biciklisek kapcsán kifejti, hogy egészségtelen dolog nagyvárosban tekerni, amit az újabb kutatások egyértelműen cáfolnak.
Egy másik videóban az ellenzék viselkedését kifogásolja, és hát lerí róla, hogy nem igazán érti a politikát, el is mondja, hogy annyira nincs képben, mert nem követi.
A kérdést úgy is feltehettem volna, hogy az ilyen embereknek honnan van önbizalmuk ahhoz, hogy olyan témákban is osszák az észt, amelyekhez alig értenek.
Akkor hívjuk úgy ahogy a rajta "mulató" közönség teszi.
Vagyis Cipók László :D
Csúnyán fogalmazva ő egy kivénhedt kissességi komplexusos
kapuzárási pániktól tartó közléskényszeres ember.
Erre jó példa amikor autót váltott...meg kell nézni mit mondott előtte és utána :)
Mint ahogy az előzőek is írták tökéletes háttérzaj az ember.
többször mondta, hogy van diplomája, 40 évesen végzett el vmilyen szakot, de sehol sem írta, hogy milyet.
igazából sztem nem is az okoskodással lenne baj, mert biztos, hogy tud pl,edzéstechnikai tanácsokat adni, csak ő minden nap feltölt egy videót, és már mindenféle témákban okoskodik :D
utoljára már vmi hotelt reklámozott nyilván nem ingyen.
Elég furcsa, amit csinál, az tény, de szórakoztató is tud lenni - ahogy korábban írták - ő egy trash youtuber. Nem egy olvasott ember, és a kigyúrt testén kívül én semmi extrát nem látok benne.
Vszínűleg unatkozik és feltűnési viszketegsége is van, mással nem tudom magyarázni, hogy naponta feltölt egy videót.
a videók minősége meg zuhanórepülésben van: pár napja ránéztem a csatornájára, a macskájáról csinált videót E/1.-ban: "hello Arthur vagyok, megyek kaksizni", vagy vmi hasonló. Nem hittem el :D
vszínűleg azért, mert komoly feltűnési viszketegsége van, illetve sok 50 feletti emberhez hasonlóan meg róla győződve, hogy mindenhez ért.
a kidobód témán kívül sztem semmilyen témához nem ért, sokszor ellentmondásba keveredik, és borzasztóan használ bizonyos szavakat, kifejezéseket.
de most már nyilvánvaló, h csak a pénzért csinálja, ennek ellenére ahhoz, hogy vki ezt művelje, elég nagy önbizalom kell, Czibók még eléggé túlbecsüli a saját képességeit, és önkritikára képtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!