Elkezdtem bulkingolni, és kezdek pocakosodni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Felsőtestre edzek, sajáttestsúlyos, 68kg voltam amielőtt elkezdtem edzeni most újra, instant 70kg lettem és van egy kis pocakom... napi 3000kcal-t eszek és minden második nap edzek, mi lehet a baj? Hasra nem edzek nagyon, de nem értem hogy ettől van, vagy miért? Pálcika lábaim vannak btw.2019. máj. 7. 19:42
11/11 anonim válasza:
Nem nagyon értem, min aggódsz? Majd ha 20 kilót felszedtél, megnézzük, mekkora lett a pocakod, és mekkora hozzá a vállad, karod, lábad... Józan arányban van-e a fejlődés. De nehogy már itt elkezdjed a tegnapi vacsorát nézegetni. Oké, aki eszik rendesen napjában sokszor, sokat, annak tele van a hasa, és a teli has domborodik, tömegelés ezzel jár, vedd tudomásul, de ezen ne kezdj problémázni.
Én is felszedtem 20-25 kilót, derekam is nagyobb vagy 15 centivel, szóval biztos van, aki ügyesebben csinálja, na de sose cserélném vissza a 65-ös combot, 45-ös vádlit, kart 28-asra... ha háromszor ekkora hasam lenne se...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!