Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire fontos a BCAA tömegnö...

Mennyire fontos a BCAA tömegnövelő étrend és edzés mellett? Miben lesz másabb az egész ha szedem?

Figyelt kérdés

Szedek még egyébként multivitamint, ásványi anyag-tablettát, omega 3-at, kreatint és ugye az elmaradhatatlan edzés utáni fehérjét.

Mennyire fontos a BCAA illetve milyen kiegészítőket kellene még beszereznem ezeken kívül? (ha kell egyáltalán)

Nemrég kezdtem, kb 1 hónapja.

2019. máj. 2. 21:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodtan vedd meg. Nekem 5kg színtiszta izmot hozott mikor stagnáltam.

A gyik fóruma semmit nem ért a dolgokhoz, csak fikázni tud.

2019. máj. 3. 09:12
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
#10 nem azért írjuk hogy pénzkidobás, mert nincs rá keret meg sajnáljuk rá, hanem mert egyszerűen nincs értelme. De nyugodtan megmutathtod mit értél el vele. Itt mindig van egy hü_ye aki marhát zabál, bcaa-t reggelizik, 10 perc alatt letolja a guggoló edzését, fizikai munkától "kicombosodik", stb. csak senkitől nem láttunk még egy normálisnak mondható fizikumot sem. Lehet hogy van összefüggés a bcaa bullshit meg a fizikum között? :D
2019. máj. 3. 13:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Faxom, veszek helyette ízületvédőt XD
2019. máj. 3. 14:04
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
#12 Teljesen igazad van! Mikor nekiállsz velük vitatkozni és mondod, hogy akkor mutasd a formád papa, akkor hirtelen eltűnnek ezek a nagyokosok. Ők olyanok lehetnek mint az a TWB gyerek. Duma van, de teljesítmény sehol.
2019. máj. 3. 19:28
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
És hol van a ti formátok? Sehol.
2019. máj. 3. 19:31
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 akármikor kiteszem ha egy ilyen vitatkozónak lesz vér a *aszába és bevállalja
2019. máj. 3. 22:49
 17/19 A kérdező kommentje:
Tiszta hülye az, aki nem normális😃
2019. máj. 3. 23:23
 18/19 SZücsöm ***** válasza:
100%

Kérdező BCAA helyett vehetsz például ORGANIKUS vitamint. csakis organikusat/vegánt mert a szintetikusat már lehúzták a kutatások. Omega3 "minden mennyiségben" halolajas vagy akár tengeri algás is jó.

Ízületvédőnek meg vegyél dr. Oetker étkezési zselatint(cukor és szín nélküli).

Olcsó hatásos és 10g porból 500ml víznyit tudsz belőle csinálni.

Én még + ba kollagént szedek szintén ízületvédő + jót tesz a bőrnek,hajnak,körömnek.(Am csak megelőzés gyanánt szedem ezeket mert ízületi bajom nincsen, és szeretném hogy ez így is maradjon, plusz a kollagént még azért hogy ne repedjen szét a bőröm amíg "fejlődök")

Az meg hogy a kreatin fosat arról csak annyit tudok mondani hogy régen középsulis koromban mikor még hülye voltam és tömegnövelőt szedtem fehérje helyett akkor találkozott először a szervezetem "szintetikus" kreatinnal. Kis túlzással másfél napig a Wc-n imádkoztam XD. Viszont a harmadik napra a szervezetem teljesen megszokta a kreatint. Ezt csak azért írom le mert ugyebár sokfajta kreatint árulnak de aminek kutatásokkal bizonyítottan is a legtöbb haszna van az a monohidrát. A többi ahhoz képest majdhogynem "átverés".

2019. máj. 4. 00:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi! :D Hát, a trikreatin-malát is lényegében monohidrát, csak valami almasavas buznyáksággal van összekoedukálva :D Eddig kb azt olvastam róla, hogy jobb a monohidrátnál, csak ugye drágább. De kb pár100 forinttal. És ettől nem rotyog alattam a wc, mint a gulyásleves az ingyenkonyhán😂
2019. máj. 4. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!