"Almát, szolot, szilvat ilyeneket kell enni mint oreganyaink es apaink ez a 100 eves kor titka"
Nem ismerek ilyen korú embert, de 80+ is csak hírből, azoknak is magas vérnyomása van, szívproblémái stb. Sokra mennek az almával, szőlővel, szilvával, ha pálinka formájában fogyasztják, vagy egy jó kis disznótoros után. Halottnak a csók
2019. máj. 2. 10:34
2/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki beszélt itt pálinkákról meh disznotorosrol...
2019. máj. 2. 10:46
3/21 anonim válasza:
Van benne igazság, az én nagyapám régimódi volt, a szalonna-kolbász-kenyér hármason kívül rengeteg gyümölcsfája volt a hatalmas udvarán, meg nyilván zöldség is, de napi szinten tuti egy tálnyi gyümölcsöt megevett, csak úgy a fáról, bokorról szedegette, amikor kint mászkált, kertészkedett. 85 évet élt, utolsó 2 évben beteg volt, daganatos, de 83 évesen még fára mászott. Régi szép idők.. Én is követem a példáját, hamarosan költözök nagyudvaros házba, ahol mindefélét termesztek majd. A házi vegyszermentes a legjobb. És úgy a legjobb, ha magad sütöd a tk magvas kenyeret és magad neveled a jószágot, amit megeszel.
2019. máj. 2. 10:49
4/21 anonim válasza:
A táplálékkiegészítők 99,9%-a teljesen felesleges, pénzkidobás.
2019. máj. 2. 10:52
5/21 anonim válasza:
Ha termelsz magadnak gyümölcsöt, zöldséget, akkor valóban az a legjobb. Ha boltit eszel, amellé szerintem nem árt valami. Lehet, hogy nem hasznosul olyan jól, mind a nagypapa körtéje, szilvája, de ami körtét, szilvát most kapni, az a nagypapiéhoz képest üres.
2019. máj. 2. 10:58
6/21 A kérdező kommentje:
#4 igen
Kreatin, tejsavo, glutamin, zsiregetok mind marhasag egytol egyig.
2019. máj. 2. 11:08
7/21 anonim válasza:
Igen, feleslegesek. Ha azt hiszed, hogy ezekre szükséged van akkor te is benyelted a marketinget...
2019. máj. 2. 11:24
8/21 anonim válasza:
Én legalább értek ehhez, veled ellentétben és nem kérdezgetek h.lyeségeket, mert nincs szükségem rá.
Bocsi, a smiley lemaradt, ha csak úgy tudsz kommunikálni ;) XD
2019. máj. 2. 11:27
9/21 A kérdező kommentje:
Tk kenyeres mendemondádról van valami kutatás is, vagy csak megálmodtad esti mese közben?
2019. máj. 2. 11:33
10/21 anonim válasza:
Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök vagyok, ez a szakmám, ebben dolgozom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!