Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin segíts!?

Kreatin segíts!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

most rendeltem kreatin és nekem abba segíteni,hogy mikor szedjem,mennyit.Meg azta akarom még megkérdezni,hogy látni lehet majd a változást rajtam mert most vagyok 175cm 93 kiló és diétázok meg kreatint szedek ja meg persze hétfőtől péntekig edzek.

2019. máj. 1. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:
25%

Most fogyni akarsz vagy tömegelni? A kreatintól nem leszel jobb kinézetű, azzal csak jobban teljesítesz edzés közben. Ezek tudatában:

- testsúly [kg] * 0,3 <---ennyi grammott kell az első héten bevinned feltöltési időszakban, 5grammonként elosztva a nap folyamán(93*0,3=28 tehát napi 6x5 gramm)

- egy hét után naponta 5-10 gramm a készletedig

- muszáj számolnod a bevitt kalóriát és összerakni egy jó étrendet. +vitamint szedni, különben a kreatin nem épül be rendesen.

- ne edz h-p -ig, hagyni kell az izmokat regenerálódni, különben nem fognak megfelelően épülni. heti 3x1 óra,intenzív edzést ajánlok.

2019. máj. 2. 00:20
 2/3 anonim ***** válasza:
20%
Fölösleges a kreatin. Meg úgy általába véve minden táplálékkiegészítő csak marketing és semmi más csak pénzlehúzás.
2019. máj. 2. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:
20%
Valószínűleg sz*r az étrended és az edzésterved, fölösleges kreatint szedned.
2019. máj. 2. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!