Kreatin segíts!?
Sziasztok!
most rendeltem kreatin és nekem abba segíteni,hogy mikor szedjem,mennyit.Meg azta akarom még megkérdezni,hogy látni lehet majd a változást rajtam mert most vagyok 175cm 93 kiló és diétázok meg kreatint szedek ja meg persze hétfőtől péntekig edzek.
Most fogyni akarsz vagy tömegelni? A kreatintól nem leszel jobb kinézetű, azzal csak jobban teljesítesz edzés közben. Ezek tudatában:
- testsúly [kg] * 0,3 <---ennyi grammott kell az első héten bevinned feltöltési időszakban, 5grammonként elosztva a nap folyamán(93*0,3=28 tehát napi 6x5 gramm)
- egy hét után naponta 5-10 gramm a készletedig
- muszáj számolnod a bevitt kalóriát és összerakni egy jó étrendet. +vitamint szedni, különben a kreatin nem épül be rendesen.
- ne edz h-p -ig, hagyni kell az izmokat regenerálódni, különben nem fognak megfelelően épülni. heti 3x1 óra,intenzív edzést ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!