Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha lemegyek a konditerembe...

Ha lemegyek a konditerembe akkor milyen beavatásra kell számítani?

Figyelt kérdés
Csak beszólogatni, kóstolgatni fognak? Vagy rendesen beleállnak az emberbe és előfordulhat, hogy ütni kell?

2019. ápr. 30. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Rendes helyen semmilyen beavatásra nem kell szàmítani. Csak arra, hogy segítenek a kezdőknek az alapok megismerésében és a beilleszkedésben. Aki beszólogat, azzal van gond. Ha meg kóstolgatnak és a terem személyzete nem teszi helyre az illetőt, akkor én lelèpnék onnan.
2019. ápr. 30. 17:03
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Meggatyáznak és bezárnak az öltözőszekrénybe. Ez vele jár, ha új hús vagy. Ha ellenkezel, veled fognak fekvenyomni.
2019. ápr. 30. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
ez most komoly? miből gondolod, hogy kóstolgatni fognak? meg verekedni, konditeremben? lol, az utcára is így szoktál ki járni, hogy felkészülsz a verésre minden sarkon? sportolni járnak oda, nem mindenki veled foglalkozik, le se sz@rnak mondhatjuk így is, hacsak te nem kezdesz kóstolgatni másokat. ahol meg ilyen a társaság azt nem is kell komolyan venni, vagy vissza kell szólni valamit. ha nem büdösen mész le és normálisan edzel, semmi baj nem lesz. jobb esetben sportolókkal találkozol, nem gyökerekkel.
2019. ápr. 30. 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Kondi terembe mész nem a cigány kocsmába
2019. ápr. 30. 19:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Mifelénk sok cigány jár gyúrni. Szóval...
2019. ápr. 30. 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
😂🙄
2019. ápr. 30. 20:09
 7/13 Szergej55 ***** válasza:
79%
Azért nem börtönbe mész (remélhetőleg), papa, ne idegesítsd magad ilyenekkel. :D
2019. ápr. 30. 22:06
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Milyen beavatás?xdddddd ez nem egy gólyatábor ember
2019. máj. 1. 00:29
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
??? Te, ez már nem a napközi büdös kölkök társaságában. Egy felnőtt emberhez egyáltalán milyen alapon menne egy másik felnőtt csak úgy oda? Vége van a kisiskolás kornak, jó reggelt!
2019. máj. 1. 07:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat? Alap, hogy ütni kell tesóm. Bár bevallom őszintén én annak idején nem csak a kezemet használtam. Lekaptam a makkos cipőt és annak a hegyével ütöttem szét a terem bikájának az orrát. Úgy nézett ki utána a gyerek, mint aki nutellás kenyeret evett, mert előtte boxoltam ki a cipőmet feketével és szétkenődött a képén.
2019. máj. 1. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!