Ha lemegyek a konditerembe akkor milyen beavatásra kell számítani?
Figyelt kérdés
Csak beszólogatni, kóstolgatni fognak? Vagy rendesen beleállnak az emberbe és előfordulhat, hogy ütni kell?2019. ápr. 30. 16:38
1/13 anonim válasza:
Rendes helyen semmilyen beavatásra nem kell szàmítani. Csak arra, hogy segítenek a kezdőknek az alapok megismerésében és a beilleszkedésben. Aki beszólogat, azzal van gond. Ha meg kóstolgatnak és a terem személyzete nem teszi helyre az illetőt, akkor én lelèpnék onnan.
2/13 anonim válasza:
Meggatyáznak és bezárnak az öltözőszekrénybe. Ez vele jár, ha új hús vagy. Ha ellenkezel, veled fognak fekvenyomni.
3/13 anonim válasza:
ez most komoly? miből gondolod, hogy kóstolgatni fognak? meg verekedni, konditeremben? lol, az utcára is így szoktál ki járni, hogy felkészülsz a verésre minden sarkon? sportolni járnak oda, nem mindenki veled foglalkozik, le se sz@rnak mondhatjuk így is, hacsak te nem kezdesz kóstolgatni másokat. ahol meg ilyen a társaság azt nem is kell komolyan venni, vagy vissza kell szólni valamit. ha nem büdösen mész le és normálisan edzel, semmi baj nem lesz. jobb esetben sportolókkal találkozol, nem gyökerekkel.
4/13 anonim válasza:
Kondi terembe mész nem a cigány kocsmába
5/13 A kérdező kommentje:
Mifelénk sok cigány jár gyúrni. Szóval...
2019. ápr. 30. 20:09
7/13 Szergej55 válasza:
Azért nem börtönbe mész (remélhetőleg), papa, ne idegesítsd magad ilyenekkel. :D
8/13 anonim válasza:
Milyen beavatás?xdddddd ez nem egy gólyatábor ember
9/13 anonim válasza:
??? Te, ez már nem a napközi büdös kölkök társaságában. Egy felnőtt emberhez egyáltalán milyen alapon menne egy másik felnőtt csak úgy oda? Vége van a kisiskolás kornak, jó reggelt!
10/13 anonim válasza:
Előfordulhat? Alap, hogy ütni kell tesóm. Bár bevallom őszintén én annak idején nem csak a kezemet használtam. Lekaptam a makkos cipőt és annak a hegyével ütöttem szét a terem bikájának az orrát. Úgy nézett ki utána a gyerek, mint aki nutellás kenyeret evett, mert előtte boxoltam ki a cipőmet feketével és szétkenődött a képén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!