Kerhetnek velemenyt a lentebb talalhato linken levo keprol?
1 eve gyurok komolyabban es kezdem mostmar jol erezni magam a boromben.
Tudnatok velemenyt mondani, hogy szerintetek ez mar egy esztetikus fizikumnak szamit egy hobbi gyurosnak,vagy ez meg mindig csak egy atlagos fizikum?
Esetleg a lanyok elott ez mar picivel tobb mint atlagos?
A link a kephez:
Szerintem jól haladsz, ne add fel.
Nem tudjuk a kezdőpontot, lehet, hogy ahhoz képest ez gyúrósabb alkat.
Az a baj, hogy elég szubjektív ez a dolog. Meg a hobbi gyúróst nagyon nem is tudom hogyan lehet definiálni.
A konditeremben kb mindenki az, sőt talán a legtöbben nem is, mert hobbi gyúrósnak talán nem is számít az aki havonta lemegy 2x meg a felső határ meg a tényleges testépítők.
Még kicsit vagy, ami normális szóval semmi képpen sem léped meg az átlagos szintet, de ez nem baj.
A lányok meg ... kitudja, mindenkinek más ízlése van. Úgy vettem észre hogy a személyiség fogja meg őket igazán nem az izmos test, sőt nekem már mondták Tinderen hogy féltek félre húzni, mert a kinézetem miatt kicsit "player"-nek tűntem elsőre.
Lányok előtt nem, de ha az számít akkor menj be Biotech Scitec be és tolj be pár cuccot,
Am meg ha tudnám honnan indultal :) de haladás az biztos van ;)
Ha segíthetek meg kezdj el szalkasitani kevés zsír stb..
És egy tök jó has edzesterv
Youtube: [link]
Chris Heira a csávó
Amira figyelj H testzsirod csökkenjen, tömeg ne nagyon 11% körül már kockás kell legyen és az bejön a csajoknal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!