Érdemes kreatint szedni?

Persze hülyeség mert te azt mondod. Roppant hiteles vagy.
Az a sok sportoló aki sikeresen használja ezeket a kiegészítőket az mind hülye meg meg van vezetve mi? Mert te vagy a nagy tudás birtokosa. Aha persze.
Szimplán irigyek vagytok, valljátok be!

"Vagy csak élvezitek pazarolni a saját és mások idejét?"
Azt élvezem amikor így felhúzzátok magatokat 😄

Izgalmas szociális és szexuális életed lehet, ha az okoz örömet ha valaki az interneten megmondja, milyen ostoba vagy.
Id*iótán viselkedsz, én megkérdezem miért vagy ekkora id*ióta és kifejtem, most aztán jól felhúztál és kicsesztél velem :D

1. Engem pl nem húztál fel pont hogy jót röhögök a hülyéken.
2. És nem nem igaz rá mert ő veled ellentétben nem itt élvezkedik azon hogy másokkal szórakozik és kamu információkat terjeszt. Hanem pontosan arra használja az oldalt amire kitalálták. Azaz segíteni mások kérdéseinek megválaszolása által.(Vagy segítség kérése kérdés által)
3. És mivel te ezt a különbséget se érzékeled/értelmezed.... inkább nem minősítenélek, amúgy is megteszed saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!