Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes kreatint szedni?

Érdemes kreatint szedni?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 23. 09:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Persze hülyeség mert te azt mondod. Roppant hiteles vagy.

Az a sok sportoló aki sikeresen használja ezeket a kiegészítőket az mind hülye meg meg van vezetve mi? Mert te vagy a nagy tudás birtokosa. Aha persze.

Szimplán irigyek vagytok, valljátok be!

2019. ápr. 23. 20:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Mondjátok már el mi értelme van ennek a bcaa-glutamin trollkodásnak? Fizet titeket a scitec, vagy viccesnek találjátok hogy félreinformáljátok a hozzá nem értő kérdezőket? Az ellen minek vitatkoztok aki tudja, hogy nincs kimutatható hasznuk, amikor mindenki tudja hogy nekik van igazuk, titeket beleértve? Vagy csak élvezitek pazarolni a saját és mások idejét?
2019. ápr. 23. 21:09
 13/18 SZücsöm ***** válasza:
A másik posztnál még normálisan válaszoltam neki de ezt elolvasva már biztos vagyok hogy csak egy troll. Fogalmazásából legalábbis az jött le nekem hogy vagy egy 8 éves gyerek vagy egy troll.... vagy egyszerre a kettő. Szerintem innentől lehet is őt ignorálni.
2019. ápr. 23. 22:21
 14/18 anonim ***** válasza:

"Vagy csak élvezitek pazarolni a saját és mások idejét?"

Azt élvezem amikor így felhúzzátok magatokat 😄

2019. ápr. 24. 06:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Izgalmas szociális és szexuális életed lehet, ha az okoz örömet ha valaki az interneten megmondja, milyen ostoba vagy.

Id*iótán viselkedsz, én megkérdezem miért vagy ekkora id*ióta és kifejtem, most aztán jól felhúztál és kicsesztél velem :D

2019. ápr. 24. 09:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez mind igaz rád is. Ugye tisztába vagy ezzel?
2019. ápr. 24. 09:43
 17/18 SZücsöm ***** válasza:

1. Engem pl nem húztál fel pont hogy jót röhögök a hülyéken.

2. És nem nem igaz rá mert ő veled ellentétben nem itt élvezkedik azon hogy másokkal szórakozik és kamu információkat terjeszt. Hanem pontosan arra használja az oldalt amire kitalálták. Azaz segíteni mások kérdéseinek megválaszolása által.(Vagy segítség kérése kérdés által)

3. És mivel te ezt a különbséget se érzékeled/értelmezed.... inkább nem minősítenélek, amúgy is megteszed saját magad.

2019. ápr. 24. 11:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Menten elsírom magam.
2019. ápr. 24. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!