Erősitès hogy felbirjam huzni magam?
Ugorj fel rá és lógj,pl. 3x0,5-1 percig.
Nekem segített még a széles fogású fekvőtámasz is.
Persze ha kondiba jársz akkor 1000+1 gyakorlatot fel tudok még sorolni ami segítene benne
Eddz karra! Jó gyakorlat az is ha csak simán lógsz és befeszíted a hátad... De egyébként van egy pár ilyen videó youtubeon is, ajánlom azokat is!
Jó edzést :)
Vízszintes huzás. Amikor nem felhúzod magad,hanem egyenesbe.
Meg olyan amikor leér a lábad akkor azzal is segithetsz.
Vagy csak félig húzod magad.
Mellhez huzas, dontott evezes. Ha ezeket a sajat testsulyodnal nagyobb sulyokkal csinalod 8-10 ismetlesekkel, menni fog a huzodzkodas is. Nyilvan nem 7-8, hanem 2-3 ismetles. De onnantol hogy ez megvan, csak mozgaskoordinacio az egesz. 2 honap es tudsz 10-et huzodzkodni.
#2 ne keverd a felhuzassal, az egy masik gyakorlat.
Tök jò valaszok is szulettek mar, meg jonehany baromsag, de szerintem az altalam kepviselt friss, elo pelda segithet sokat mèg a kerdezonek:
6 honappal ezekott 80 kg voltam epphogy egyszer fel tudtam magam huzni akar bicepszbol akar hàtbol. Ma 73 kg vagyok 3x6 ot tudok huzodszkodni hatra, bicepszol meg tobbet.
Mit csinaltam? Dieta, etrend atalakitas szemely edzovel.
Ezt 80% ra be is tartottam. Hetenten 3-5 edzes, fele kardio, fele sulyzos, edzotermes.
Tehat kemenyen bele kell allni a kajaba, edzesbe es kitartani. Azert irom ke ilyen resyletesen hogy lasd, hiaba adtak jotanacsokat ha ayokbol hetente 1-2 t csinalsy de kajara nem figyelsz nagyon sokara lesz jo eredmenyed. De ha mindenre odafigyelsz akkor sem 1-2 honap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!