Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Laposból kerek fenék?

Laposból kerek fenék?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, elég lapos.

A kérdésem az lenne, hogyha még most elkezdeném növelni a tömegem és edzenék, akkor lehetne valamilyen látható eredmény nyárig?

Vagy annyit érnek vele mint halottnak a csók?

2019. ápr. 13. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Nem szeretnélek elszomorítani kedves, de lányoknál nagyon lassan haladnak ezek a folyamatok. Elképesztő mennyiségű munka, kitartás, és fegyelem kell, plusz jó pár év egy jó testhez. Mindezek ellenére 2 hónap alatt is egész sokat fejlődhetsz magadhoz képest, ha mindent jól csinálsz, de persze ez kezdőként nem fog megtörténni. Sajnálom

Ha ha most elkezded, jövő nyárra már egész biztosan bomba formád lesz.

2019. ápr. 13. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát, köszönöm a választ!

Most azért eléggé elszomorodtam :/

Osszességében nincs bajom az alakommal, csak a fenekem az ami lehetne egy kicsit kerekebb :(

2019. ápr. 13. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány hét van nyárig, de 12-14 hét alatt minden lehetséges.

A lényeg a kitartás és a sok-sok gyakorlat combra-fenékre.

2019. ápr. 14. 01:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet változás magadhoz képest-ahogyan fentebb írták-,de egy szép,formás fenékhez kellenek az évek,meg persze a kitartás,sok kemény edzés. :)
2019. ápr. 14. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
a megfelelő étkezést pedig ki ne hagyd !* előző voltam
2019. ápr. 14. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

vagy sosem edzettek akik írtak, vagy nem jól. A barátnőm 42kgosan kis kerek kevésbé izmos fenékből 3 hónap alatt épített egy brutális segget. Személyi edzőhöz járt és kangoozni, kb 55kgra ment fel, és nem zsírban, nem hízott be, izomban.

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..

itt és az itt belinkeltekben találsz további válaszokat.

1 évet késtem sajna a válasszal, de másnak még jól jöhet. Vagy akár neked is, ha akkor nem kezdtél bele :D

Egyébként hogy sikerült, ha belekezdtél? :)

23/F

2020. ápr. 8. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!