Az baj, ha csak minden második héten van felhúzás vagy guggolás? Vagy mehetne úgy is, hogy egybe a kettő?
A Westside Barbellben úgy csinálják,hogy egyik héten lemaxolnak egy guggolás variációból,következő héten meg felhúzás variációból és akkor azon a napon nincs is guggolás/felhúzás.
De nekem ez nem tetszik,hogy csak minden második héten lenne guggolás meg felhúzás.
Csinálhatnám úgy,hogy max terheléses alsótest napon lenyomok egy 3RM-et pl.megállított guggolásból és utána csinálok valami könnyebb felhúzást?
Ha meg felhúzás variációból nyomok egy 3RM-et akkor utána csinalnék valami könnyebb guggolást pl.szűk guggolás 3x8
Vagy ez így sok lenne?
Én atletizálok (sprint ; 100m, 200m, magas -és távolugrás). Én heti 2-3 szor guggolok, és heti egyszer húzok. Mellé vádli és ládnyomás. Nekem edzőm ajánlotta ezt, és egyáltalán nem vészes a futással együtt.
A maxom guggolásban 100kiló, felhúzásban 145kiló. Ehhez mérten szériázok, mindig változik hétről hétre, ezen a héten pl. 80,85,90% okat csináltam felhúzáshoz, mindig 5 ismétlés. Guggolás hasonló. Volt egy csípősérülésem, így inkább kisebb súlyokat használok guggoláshoz ( olyan 60-70 kiló körül)
17/f
Még egyiket sem,jövő héten akarom elkezdeni.De azt irják,hogy Max erő napon vagy guggolás vagy felhúzás.
De furcsa ez nekem,hogy egyik héten nincs is felhúzás,utána héten meg nincs guggolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!