Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a vegán testépítésről?

Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket, hogy "Növényi étrenden könnyebb izmot építeni". Ezt sajnos nem igazán tudom elhinni, viszont nem túl régóta járok edzeni, és egy hónapig képes lennék felhagyni a hússal, csak hogy a saját bőrömön tapasztaljam ezt az állítást. Tudnátok nekem javasolni ételeket, recepteket amik esetleg nektek is beváltak? Internetről ellesett étrendet nem szívesen használok, inkább összeállítom magamnak.
2019. ápr. 6. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A vegán étrend nem azt jelenti hogy csak a hússal kell felhagynod, hanem hogy minden állati eredetű, vagy állatok kizsákmányolásával előállított terméket is. Úgy meg elég nehéz izmot építeni, mert olyan volumeneket kell megkajálnod, hogy bevidd a szükséges tápanyagot és vitamint, hogy egy átlag ember erre képtelen, meg nem is túl pénztárcabarát.
2019. ápr. 6. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
8%

Érdemes csak szójából fedezni a feherjeszuksegletunket.

Sokan nem tudjal de ez a legjobb es legegeszsegesebb feherjeforras!

2019. ápr. 6. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó húzzál már el ezzel az erőlködéssel
2019. ápr. 6. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a véleményem? Nekem elég ellentmondásos, hogy a külföldi "vegán" testépítők, nyomják hogy nem esznek hust, egeszseges eletmód stb. de kozbe tele vannak mint a déli busz...
2019. ápr. 6. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs vele baj, vannak sikeres vegám testépítők, súlyemelők, erőemelők, még strongmanek is.
2019. ápr. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!