Hallottatok már a veganizmusról? Testépítés szempontjából milyen előnyökkel jár?
Igen, hallottam róla.
Az állatok használata elleni mozgalom. Élni és élni hagyni.
A testépítéshez nincs semmi köze.
A teljes értékű növényi étrend előnyei, hogy nem tartod folyamatos gyulladásban a szervezeted és így nem szenvedsz a tipikus nyugati népbetegségektől, valamint sokkal kevesebb eséllyel fogsz betegség miatt meghalni.
Azért fogalmaztam így, mert látom, hogy nem a veganizmus érdekel, hanem a növényi étrend számodra hasznos hatásai testépítés szempontjából.
Növényi étrend mellett is lehetséges, de nagyon alapos utánajárást igényel az étrend összeállítása.
Azt is fontos megemlíteni, hogy aki így étkezik, annak felgyorsul az anyagcseréje és optimalizálódik a test működése. Ez abban nyilvánul meg, hogy minden abnormális dologtól megszabadul. Legyen az súlyfelesleg, immungyengeség, hormonzavar, emésztési panaszok, allergiák, és minden kialakulófélben lévő betegség, beleértve a rákot is.
Szerintem az indokolatlan mennyiségű izomtömeget még nehezebb így fenntartani, mert a tested egy optimális egyensúlyra törekszik, ha lehet így fogalmazni.
Hármas válaszoló, olvasd el Dr. Michael Greger "Hogy ne halj meg" c. könyvét, vagy a Kína tanulmányt, és megkapod a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!