Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek az úrhajós...

Mi a véleményetek az úrhajós diétáról amit a bolond Norbi probál szabadalmaztatni?

Figyelt kérdés
:D kész röhej :D
2019. ápr. 4. 19:08
 1/9 grafno ***** válasza:
100%
Nem ismerem. Mi az?
2019. ápr. 4. 19:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát, hogy valami pontrendszert állítottak fel, és benne van ha 80 pontot eszel meg akkor normálisan fogysz, ha 40 pontot akkor meg "fénysebességgel" fogsz fogyni :D

És olyan hülyeségek vannak benne, hogy egy adag víz 2 pont, de ha pl az ő vízét veszed meg akkor az 1 pont :D

Meg 1 adag csirkemell 3pont lol, de mi az,hogy egy adag? és bent vagyok egy csoportba és olyan hülyeségek vannak ezzel kapcsolatosan :D szakadok rajtuk

2019. ápr. 4. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom :D

Lépj ki haver míg nem késő!

2019. ápr. 4. 19:18
 4/9 grafno ***** válasza:
Ez akkor olyan mint a weight watchers ahol minden kaja étel egység pontozva van és kor/magasság/testsuly/fizikai aktivitás utána kalkulálnak egy pkmtszamot amitol kevesebb pontszerzés már fogyassal er fel. Röviden.
2019. ápr. 4. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha Norbi szót látod menekülj.
2019. ápr. 5. 06:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Röhej, de a tömegnövelőket meg tonnaszámra nyomjátok magatokba, pedig az is röhej. Mindenki benyal valami marhaságot
2019. ápr. 5. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas. De leginkább az a leginkább gáz szerintem hogy mennyire nyalják Norbi seggét a kommentekben.
2019. ápr. 5. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Ne kövezzen meg senki, de...

1.) Norbi NEM bolond! Tudsz mondani még egy olyan magyar embert, aki legalább annyi embert fogyasztott le több száz kilóról 50-re, mint ő?

2.) A diéta NEM új. Lényegében egy teljesen általános, sokak által alkalmazott és jól működő low carb diéta, csak most adott neki egy fantázianevet.

3.) Nem hallottam volna, hogy a víz egyáltalán táblázatba lett foglalva, sőt tudomásom szerint Update víz (What the f*ck?!) nem is létezik. 🧐😅

4.) Végre valaki, aki egy normális és tényleg működő módszert ajánl a kalóriaszámolgatós baromságok helyett, amikkel max. azok tudnak minimális eredményt elérni, akiknek soha nem volt jelentős súlyfeleslegük! Mert igen: NEM a zsír, NEM a fehérje és NEM a depresszió, önbizalomhiány hízlal, hanem az agyonpropagált szénhidrát, amiből negyedannyit sem szabadna fogyasztanunk, mint amennyit a (szintén manipulált) tankönyvekben írnak.

5.) Már akkor is egy nagyon hasonló módszerrel fogytam le közel 70 kilóról 50-re, amikor max. csak hírből ismertem Norbi munkásságát, de az elv ugyanaz. Az elmúlt fél évben bőven 40 szénhidrátpont alá mentem, amitől kicsit leállt az anyagcserém.

Amióta megemeltem a szénhidrátot egy kicsivel (abból is csak alacsony, max. közepes glikémiás indexű fogyasztok), láss csodát, - már 3 kilóval kevesebb vagyok, - mindezt 2 hét alatt, ami szerintem egy egészséges tendencia, tekintve, hogy már messze nincs annyi leadandó kilóm, mint anno.

2019. ápr. 8. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Én megkövezlek, hülye vagy
2019. ápr. 8. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!