Mi a véleményetek az úrhajós diétáról amit a bolond Norbi probál szabadalmaztatni?
Hát, hogy valami pontrendszert állítottak fel, és benne van ha 80 pontot eszel meg akkor normálisan fogysz, ha 40 pontot akkor meg "fénysebességgel" fogsz fogyni :D
És olyan hülyeségek vannak benne, hogy egy adag víz 2 pont, de ha pl az ő vízét veszed meg akkor az 1 pont :D
Meg 1 adag csirkemell 3pont lol, de mi az,hogy egy adag? és bent vagyok egy csoportba és olyan hülyeségek vannak ezzel kapcsolatosan :D szakadok rajtuk
Jézusom :D
Lépj ki haver míg nem késő!
Ne kövezzen meg senki, de...
1.) Norbi NEM bolond! Tudsz mondani még egy olyan magyar embert, aki legalább annyi embert fogyasztott le több száz kilóról 50-re, mint ő?
2.) A diéta NEM új. Lényegében egy teljesen általános, sokak által alkalmazott és jól működő low carb diéta, csak most adott neki egy fantázianevet.
3.) Nem hallottam volna, hogy a víz egyáltalán táblázatba lett foglalva, sőt tudomásom szerint Update víz (What the f*ck?!) nem is létezik. 🧐😅
4.) Végre valaki, aki egy normális és tényleg működő módszert ajánl a kalóriaszámolgatós baromságok helyett, amikkel max. azok tudnak minimális eredményt elérni, akiknek soha nem volt jelentős súlyfeleslegük! Mert igen: NEM a zsír, NEM a fehérje és NEM a depresszió, önbizalomhiány hízlal, hanem az agyonpropagált szénhidrát, amiből negyedannyit sem szabadna fogyasztanunk, mint amennyit a (szintén manipulált) tankönyvekben írnak.
5.) Már akkor is egy nagyon hasonló módszerrel fogytam le közel 70 kilóról 50-re, amikor max. csak hírből ismertem Norbi munkásságát, de az elv ugyanaz. Az elmúlt fél évben bőven 40 szénhidrátpont alá mentem, amitől kicsit leállt az anyagcserém.
Amióta megemeltem a szénhidrátot egy kicsivel (abból is csak alacsony, max. közepes glikémiás indexű fogyasztok), láss csodát, - már 3 kilóval kevesebb vagyok, - mindezt 2 hét alatt, ami szerintem egy egészséges tendencia, tekintve, hogy már messze nincs annyi leadandó kilóm, mint anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!